Deo Spray Citrus som myggspray!

Allmänt, Hudvård / Permalink / 0
Vad gör ni i det härliga regnvädret;)?! I Tranås har vi haft blåst och regn hela helgen. Ikväll passade vi på att gå upp i skogen hela familjen och plocka blåbär. Då använde vi Deo Spray Citrus som myggspray. Verkligen supereffektivt! Myggen älskar mig och jag får alltid stora blemmor. Men hittills i sommar har vi klarat oss tack vare detta spray. Ett fint alternativ utan giftiga och miljöskadliga ämnen, såklart även utan bekämpningsmedel eller andra kemikalier. Dessutom har den en härlig doft och lätt att tvätta av.

Nu har vi blåbär som räcker några dagar både till smoothies och som snacks:).
 
Kramar Pigga-Jannica

Topp tre läppcerat

Allmänt, Ansikte / Permalink / 0
Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag tänkte att jag skulle passa på att lista mina tre favoritcerat som jag rekommenderar dig att prova. Det är verkligen guld värt att ha ett cerat i både träningsväskan, jackan och på jobbet ;) 
 
 
Vill börja med ett läppcerat från Q For Skin som verkligen har blivit en favorit för både mig och min kille. Det har en mild doft och skön konsistens, varken för mjukt eller hårt men fäster bra på läpparna. Ceratet innehåller vårdande svartvinbärsolja, biwax och kamomill.
 
Vi fortsätter med Burt´s bees härliga utbud. Som ni ser har jag valt ett med lite rosa färg och som har en doft av granatäpple. Jag fullkomligt älskar det här ceratet, det blir så glansigt och fint på läpparna. Dessutom är det väldigt prisvärt.
 
Tillsist Maria Åkergergs Lip Care Mentha som är ett cerat med uppfriskande mynta. Ett väldigt vårdande och skyddande cerat som är lite av den hårdare varinanten. Skyddar inte bara för vind och vatten utan också för sol. Ett perfekt allroundcerat som funkar för alla tillfällen. 
 
Ni har väl inte missat piggabutikens bästa erbjudande just nu? klicka här för att se det :)
 
Kramar Pigga-Victoria 

Nyttigt fredagsfika

Allmänt, Livs / Permalink / 2
Hej! 
Har du också svårt att stå emot onyttigheter när fredagsfikat ska fram? Jag vill dela med mig av mina favorit chokladbollar som är underbart goda och som stillar mitt sockersug :)
 
Man kan gå loss rejält på Urtekrams breda serie, allt ifrån livs, hudvård till tandkräm. Jag har valt att bunkra upp och baka några chokladbollar lagom till imorgon. 
 
 
Nu till receptet där alla dessa ingredienser ska mixas tillsammans:
 
200g dadlar 
1 1/2 dl Valnötter
2 msk Rawkakao
2 msk bryggt kaffe (frivilligt)
 
När jag knådat och rullat dem toppar jag dem bland annat med Chiafrön och Riven kokos, de är väldigt goda som de är så jag sparade några utan "topping" för de som föredrar det. 
 
Taaadaaaa, här ser ni resultatet
 
Tror kollegorna på piggabutiken.se kommer bli extra glada över att se mig imorgon när jag bjuder på nyttigt gofika! 
 
Lycka till med bakningen
 
Kramar Pigga- Victoria 
 
Till top