Nyhet från Maria Åkerberg - Night Cream More

Allmänt, Ansikte, Skönhet / Nattkräm, eko, ekologisk hudvård, ekologiskt, maria åkerberg / Permalink / 0
Äntligen är den här! NIGHT CREAM MORE!
Den innehåller en lyxig kombination av Havtornsolja, Apelsinolja, Rosolja och Mynta, som ger en fuktbevarande effekt på huden samtidigt som den motverkar synliga ålderstecken och bygger upp skyddsbarriären. Jag är 23 år och då är det lagom att börja med denna typ av antiage produkter som boostar ordentligt med fukt som förebygger rynkor och linjer.

Night Cream More finns i två olika storlekar och är en näringsrik nattkräm för ansiktet. Krämen motverkar synliga ålderstecken, men jag använder den som sagt för att den ska verka fuktbevarande på min torra hud. Med ett innehåll av Rapsolja och Havtornsolja får Night Cream More en lyxig konsistens och uppbyggande formula. Du måste testa denna! Eteriska oljor från Apelsin, Ros och Mynta ger en fräsch doft och ett utslätande resultat.

Ikväll blir det riktigt fredagsmys här hemma som börjar att tvätta bort make up med cleansing och sedan några spray med Neroli Freshener. Runt ögonen använder jag som vanligt Eye Balm nu när luften är kall och torr på hösten.

 

Hoppas du har en lika mysig fredagskväll som vi<3

Kramar Pigga-Viktoria

Till top