Burt's Bees - Med starkt miljö-och kretsloppstänk

Allmänt, Hudvård / burt's bees, ekologisk hudvård, piggabutiken.se / Permalink / 0
Burt’s Bees producerar naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener och andra konserveringsmedel. Produkterna är certifierade av Natural ProductsAssociation, en organisation som Burt’s Bees arbetar aktivt med mot en grönare värld och en global naturlig standard.
 
Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin, så som bivax, honung och rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter.
 
 
Från läppbalsam, började Burt’s Bees tillverka handkrämer, och många andra naturliga hudvårdsprodukter för hela kroppen. Idag är Burt´s Bees det bäst säljande varumärket inom naturlig skönhet- och egenvård i Nordamerika.
 
Burt’s Bees målsättning är liksom vår på Piggabutiken.se, att göra människors liv bättre varje dag, naturligt. Vi gillar Burt's Bees då företaget har ett starkt miljö-och kretsloppstänk där ingredienser, förpackningar och produktion ses över med extrem noggrannhet. Deras anläggningar använder endast grön el från förnyelsebara energikällor, förpackningarna är producerade av återvunnen plast och vegetabiliskt bläck, alla anställda tilldelas individuellt miljömässiga mål och företaget engagerar sig aktivt i sociala och humanitära projekt – For The Greater Good. 
 
Det känns bra att klicka hem produkter av märket Burt's Bees helt enkelt.
 
Kram Pigga-Viktoria
 

Kabukiborste på köpet

Allmänt, Makeup / Ekologiskt smink, kabukiborste, maria åkerberg, mineralpuder / Permalink / 0
Imorgon är sista dagen som du kan klicka hem ett mineralpuder från Maria Åkerberg och få en kabukiborste helt utan extra kostnad. Så bra deal som du bara inte får missa! Du hittar erbjudandet här.
 
Mineralpuder är en lös puderfoundation som används för att ge en jämnare hudton i ansiktet. Det innehåller inte vatten och passar därför bra även vid köldgrader.
 
MÅ´s mineralpuder finns i sju olika färger:
 
Du väljer den nyans som ligger närmast din egen hudton. Så tänk på att du kan behöva byta färg om du är solbränd eller inte. Lös puderfoundation används för att ge en jämnare färg i ansiktet och inte för att bli brunare. Vid första anblick ser det ut som ett puder, men när du applicerar det på huden smälter det som en kräm och blir en foundation. Mineralpuret sitter väldigt bra, och det beror på att mineralerna binder sig till huden.
 
För bästa effekt använder du mineralpudret efter din dagkräm. Med hjälp a en torr kabukiborste masserar du in mineralpudret. Detta är en produkt som passar dig oavsett om du vill ha ett lätt eller mer täckande resultat. Ju mer du masserar desto mer täckande resultat får du, så bestäm själv och testa dig fram.
 
Detta är en produkt som jag använder nästan varje dag och jag är så nöjd!
 
Kram Pigga-Victoria
 

Chiapudding

Allmänt / Chiafrön, Superfruit, frukost / Permalink / 0
Jag måste bara dela med mig av denna supergoda chiapudding som jag åt till frukost i morse :) Chiafrön är en rik vegetabilisk källa till Omega3, ALA, fiber och protein. De innehåller även mineralämnen som fosfor, kalcium och kalium. Så jag kan knappt tänka mig en bttre start på dagen!
 
Igår kväll blandade jag ihop(till 1 glas);
  • 3 matskedar chiafrön 
  • 2 deciliter mandelmjölk
 
 
 
Sedan lät jag dom stå i kylen under natten för att de skulle få chansen att stelna till sig ordentligt. När jag idag skulle äta frukost så la jag passionsfrukt ovanpå chiapuddingen, över det så hällde jag på turkisk yoghurt och tillsist mixade hallon på toppen!
 
Det blev en riktigt bra blandning mellan surt, sött och beskt :)
 
Ett riktigt smarrigt tips för dig som vill ha en god, fräsch och mättande frukost!
 
Ha en fin dag!
 
Kramar Pigga-Amanda
 
Till top