Bear Paws/Yoyo - Naturligt godis

Allmänt, Livs / bear, ekologiskt, fredagsmys, godis, paws, yoyo / Permalink / 0
Halva veckan har gått och vi närmar oss fredagsmys vilket ofta innebär godis och läsk för många. Vi äter tyvärr allt mer socker och du har säkert också märkt hur godispåsarna till lösgodiset blir allt större för att locka dig till att lägga i några extra bitar. Som tur är finns det bättre alternativ för dig som vill undvika sockerfällan och ett av dem är Bear Paws/Yoyo. De är gjorda av de mest ljuvliga och färska frukter och bär som mosas och åker in i en stor ugn där de varsamt bakas tills det är dags att rullas ihop. Alltså ett innehåll av 100% frukter och bär.
 
Dessa små godispåsar föddes ur den personliga tränaren Hayleys idé att ge människor ett nyttigare alternativ till diverse sötsaker. Hon undersökte vilka alternativ som finns till handa och kom över en artikel som handlade om björnar som kommit in till städerna och livnärt sig på matrester från containers. Dessa stadsbjörnar var 30% fetare än sina vilda björnvänner och även 30% mindre aktiva. Därifrån föddes idén att producera godsaker från vad naturen har att erbjuda för att erbjuda ett bättre alternativ till de sockerstinna produkter som finns på marknaden. Självklart blev varumärkets namn Bear (=björn) och ett hälsosamt leverne blev plötsligt en hel del godare!
 
I dessa produkter finns inget tillsatt socker, salt, stabiliseringsmedel eller sulfiter. Av den anledningen fick dessa godispåsar en självklar plats i sortimentet på Piggabutiken.se!
 
Så här kan det se ut när dessa små godispåsar är påväg hem till dig. Självklart skickar vi med en personlig hälsning till dig som vi skriver för hand<3
 
Om du beställer idag har du paketet hos dig lagom till helgen!
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top