Kabukiborste på köpet

Allmänt, Makeup / Ekologiskt smink, kabukiborste, maria åkerberg, mineralpuder / Permalink / 0
Imorgon är sista dagen som du kan klicka hem ett mineralpuder från Maria Åkerberg och få en kabukiborste helt utan extra kostnad. Så bra deal som du bara inte får missa! Du hittar erbjudandet här.
 
Mineralpuder är en lös puderfoundation som används för att ge en jämnare hudton i ansiktet. Det innehåller inte vatten och passar därför bra även vid köldgrader.
 
MÅ´s mineralpuder finns i sju olika färger:
 
Du väljer den nyans som ligger närmast din egen hudton. Så tänk på att du kan behöva byta färg om du är solbränd eller inte. Lös puderfoundation används för att ge en jämnare färg i ansiktet och inte för att bli brunare. Vid första anblick ser det ut som ett puder, men när du applicerar det på huden smälter det som en kräm och blir en foundation. Mineralpuret sitter väldigt bra, och det beror på att mineralerna binder sig till huden.
 
För bästa effekt använder du mineralpudret efter din dagkräm. Med hjälp a en torr kabukiborste masserar du in mineralpudret. Detta är en produkt som passar dig oavsett om du vill ha ett lätt eller mer täckande resultat. Ju mer du masserar desto mer täckande resultat får du, så bestäm själv och testa dig fram.
 
Detta är en produkt som jag använder nästan varje dag och jag är så nöjd!
 
Kram Pigga-Victoria
 
Till top