Weleda - I samklang med människa och natur

Allmänt / Permalink / 0
Sedan 1921 har Weleda tillverkat hudvårdsprodukter av biodynamiska och ekologiska ingredienser. I dag finns Weleda i 51 länder världen över och är världsledande inom antroposofisk medicin och pionjär och marknadsledande inom naturlig ekologisk hudvård. Snacka om att vi är stolta återförsäljare här på Piggabutiken.se! Weledas sortiment är stort; i dag kan du handla produkter för hela familjen från Weleda, allt från hudvård till babyn, till kroppsvård, ansiktsvård för vuxna, munvård och hudvård för män.

Alla Weledas produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur. Detta är aspekter som är mycket viktiga när vi väljer vilka produkter som ska få finnas med i Piggabutiken.se's sortiment. 
 
Rena växtextrakt och ingredienser skördas över hela världen, antingen i Weledas egna trädgårdar eller genom långsiktiga samarbeten med odlare. I produktionen sker även samarbeten med lokala bönder och Weleda hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara, ekologiska jordbruk. Genom dessa fair trade-avtal erbjuder Weleda både ekonomiskt och socialt stöd till dessa samhällen.
 
Detta är ett sätt att visa att vi lever som vi lär, det vill säga "I samklang med människa och natur". 
 
Med Pigga Hälsningar Viktoria
 
Till top