Nyttigt Söndagsfika

Allmänt, Livs / Permalink / 0
Hej på er! 
 
Brukar du också vara fikasugen på söndagar? Man går i skåpen och letar efter godsaker..
 
När jag rotade hittade jag ett par pepparkakor som jag inte var så sugen på men fick snabbt en idé om Olivias pepparkaksfudge/pepparkaksbollar och de är bland det godaste jag ätit så de tåls att vara med på bloggen en gång till. De är supersmidiga att baka till och går att toppa med Raw Kakao från Great Earth för att få en mustig smak. Det här är receptet är något jag kan rekommendera till alla, de går garanterat hem hos alla fikaätare.
 
 
 
Hoppas du får en lika trevlig fika som jag. 
 
Pigga kramar-Victoria

Ny Pigga-medlem:). Och tips på produkter efter förlossningen!

Allmänt, Baby/Barn / Permalink / 0
Den 9/1 kom vår nya Pigga-medlem till världen:). En stor pojk vid namn Zacke. Efter knappt två veckor på Förlossningen/BB/Neo fick vi åka hem.
Jag tänkte tipsa om några produkter som jag använt mig av hittills efter förlossningen:
- Jojobaoljan, som jag tipsade om i ett tidigare inlägg, kom väl till användning. Zacke ville suga mycket redan från början. Och innan mjölken började rinna så blev bröstvårtorna ordentligt såriga (aj). Men jag smorde flera gånger, dag som natt, och efter några dygn va såren borta.
- Förlossningsbindorna va super och jag har gjort av med fyra förpackningar.
- Nu använder jag en binda med vingar sedan några dagar tillbaka. Sen blir det trosskydd tills jag slutar blöda helt.
- Amningskuporna tänkte jag bara använda när vi låg inne, då jag har i Eko-bomull här hemma. Men jag har fortsatt använda Natracare's under natten och de i bomull under dagarna.
- Dessa goda amningste från Weleda och Salus tror jag verkligen på. Jag ammade Nicko i fjorton månader och drack dessa varje dag.
- Royal Body Oil från MÅ rekommenderas just efter graviditet. Så magen smörjer jag nu dagligen med denna. Under graviditeten använde jag, som jag tidigare skrivit, Lovely Mother Oil, som jag verkligen gillar. Ingen ny bristning denna gång trots en viktuppgång på nästan 30kg. Det beror säkert på fler faktorer, men oljan hjälper iaf till till viss del.
- Jag anser att Holistics D-vitamin är både renare och bättre än dem man får från BVC. Så i vår familj använder alla dessa D-droppar.

Jag fick höra redan på Neo att Zacke va ett "sjal-barn". Tur för mig att jag köpt en Eko-Trikåsjal...för han älskar den:).
Ni vet lyckan när man kommer i sina vanliga kläder och kan skicka en lycklig bild från Neo till sina kollegor;).
Nej...jag saknar Inte magen!
Kramar Pigga-Jannica

Samma innehåll - men med en ny look

Allmänt / Permalink / 0

Omtyckta Body Scrub har bytt skepnad! Piggabutiken.se var snabba att ta in denna nyhet och därför kan du bli en av de första i världen att ha denna svarta 200ml tub prydandes i badrumsskåpet! En helt ny look men samma sköna innehåll! Nedan ser du den nyaste förpackningen som omsluter Maria Åkerbergs fantastiska Body Scrub.

 

Detta är en löddrande kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Den fräscha doften kommer av eteriska oljor från Grapefrukt, Rosmarin och Kanel. Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller och gör så att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Den stimulerar bland annat huden vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar, samt verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg. 

Denna Body Scrub kan du använda varje gång du duschar och används på våt hud. Massera in med cirkulerande rörelser i riktning mot hjärtat. För bästa effekt använder du den med peelingvantar. Tvätta bort skrubben med vatten och avsluta med en skön olja eller lotion.

Vi gillar denna nya förpackning och tycker det är lite kul med lite variation! Vad tycker du?

Kramar från oss på Piggabutiken.se

Till top