Samma innehåll - men med en ny look

Allmänt / Permalink / 0

Omtyckta Body Scrub har bytt skepnad! Piggabutiken.se var snabba att ta in denna nyhet och därför kan du bli en av de första i världen att ha denna svarta 200ml tub prydandes i badrumsskåpet! En helt ny look men samma sköna innehåll! Nedan ser du den nyaste förpackningen som omsluter Maria Åkerbergs fantastiska Body Scrub.

 

Detta är en löddrande kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Den fräscha doften kommer av eteriska oljor från Grapefrukt, Rosmarin och Kanel. Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller och gör så att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Den stimulerar bland annat huden vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar, samt verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg. 

Denna Body Scrub kan du använda varje gång du duschar och används på våt hud. Massera in med cirkulerande rörelser i riktning mot hjärtat. För bästa effekt använder du den med peelingvantar. Tvätta bort skrubben med vatten och avsluta med en skön olja eller lotion.

Vi gillar denna nya förpackning och tycker det är lite kul med lite variation! Vad tycker du?

Kramar från oss på Piggabutiken.se

Till top