Bevara solbrännan

Allmänt, Hudvård / betakaroten, better you, erbjudande, maria åkerberg / Permalink / 0
Håller du med om att man känner sig lite extra fin när man fått den där solkyssta huden? Vill du bevara brännan och behålla den känslan lite längre? Det vill vi så därför har vi komponerat ihop ett unikt erbjudande för just detta. Erbjudandet består av två produkter som tillsammans kan bidra till att bevara hudens fina färg - både inifrån och utifrån.
 
Betakaroten är ett förstadium till Vitamin A och bidrar till att bibehålla en normal hud och ger en fin färgnyans när solen nuddar vår hud. Bra naturliga källor är exempelvis morötter, ägg, mjölk och gröna och gula grönsaker. Men som en hjälp på traven är det perfekt att få i sig dessa ämnen via Better You's Betakaroten som innehåller otroliga 50mg betakaroten per kapsel! Förutom att betakaroten fungerar som naturligt pigment för huden och ger dig lite färg, är detta ett perfekt kosttilskott för dig som vill förebygga soleksem.
 
Nu vidare till After Sun Lotion som är en fantastisk sommarprodukt som vårdar solexponerad hud! Detta är en svalkande lotion som lindrar solexponerad hud samtidigt som den återfuktar och mjukgör. Krämen absorberas snabbt av huden och kan användas till både ansikte och kropp. Hur ska då denna kräm hjälpa till att bevara solbrännan? Jo, Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn samverkar perfekt med varandra för att bevara hudens solbränna längre.
 
Idag är sista dagen du kan klicka hem dessa produkter till ett unikt paketpris! Du hittar erbjudandet HÄR <3
 
Kram Pigga-Emelie
 
 

Protecting Lotion Outdoor - Maria Åkerberg

Allmänt, Hudvård / ekologisk hudvård, maria åkerberg, solloltion, solskyddsfaktor / Permalink / 0
Nu när solen äntligen är här och gör sig påmind så måste också vi påminna oss själva om att solens strålar påverkar vår hud lika mycket som vår psykiska hälsa.
 
En perfekt produkt att använda när man ska vistas i utomhusmiljö denna tiden på året är Protecting Lotion Outdoor. Denna produkt är en Anti-Age kräm som skyddar både ditt ansikte och din kropp mot miljöpåfrestningar, väder och vind. Det som gör att just denna kräm kan åstadkomma detta är att den innehåller Titandioxid(en mineral) som är pigmentet som används för att ge fysikaliskt SPF i solskydd samt så innehåller den även vegetabiliska oljor som återfuktar, så som Jojobaolja, Citrongräsolja och Lavendelolja.
 
Maria Åkerberg använder fysikaliskt filter istället för kemiskt skydd, som du inte bör använda på barn eftersom det är svårnedbrytbart för små kroppar. Fysikaliskt skydd fungerar på så sätt att ju mer solskydd du tar desto mer skydd. Det är Titandioxid i produkterna som är ett fysikaliskt skydd som lägger sig på ytan, så det är helt säkert att använda även på barn. Du blir inte vit av dem, om du nu inte själv väljer att lägga ett extra tjockt lager. Vid användning av Protecting Lotion Outdoor så bränner man sig inte lika lätt men man kan ändå få en fin färg, och den passar som sagt till hela familjen!
 
Jag använder krämen som en dagkräm och den funkar perfekt att ha som en primer under make-upen, detta gör att make-upen sitter bättre och samtidigt ger dig ett naturligt SPF. När man ska vara ute mer i solen, exempelvis på stranden så är det perfekt att kombinera krämen med Sun Lotion SPF 20 eller Sun Protecting Oil SPF 15 för att ge ännu bättre skydd mot solen.
 
Nu ska jag och Milo gå ut i solen :) (jag använder alltid solglasögon när jag vistas i solen, då jag vill skydda både mina ögon och huden kring dom).
Hoppas du har en underbar dag!
 
Kram Pigga-Amanda
 

Doft av rosor <3

Allmänt / parfym, weleda / Permalink / 0
Du har väl inte missat Weledas parfymer som lanserades i höstas? Dessa härliga, helt naturliga och ekologiska parfymer med namnet Jardin de Vie, franska för ”livets trädgård”, kommer i tre ljuvliga dofter; Rose, Grenade och Agrume. Bakom varje doft ligger år av kärleksfullt handarbete av ekologiska odlare och ett omsorgsfullt arbete i Weledas doftlaboratorium i Schweiz.
 
 Parfymerna ”Jardin de Vie” –  är inspirerad av rosens vackra skönhet, harmoni och romantik. En blandning av äkta eteriska oljor från blommig och mild Ros och Geranium tillsammans med den djupare Ylang Ylang blomman. Poesi i en flaska.
 
Min favorit just nu är den parfym som har doft av Ros <3 Vilken blir din favorit?
 
Kram Pigga-Victoria
 
Till top