Bevara solbrännan

Allmänt, Hudvård / betakaroten, better you, erbjudande, maria åkerberg / Permalink / 0
Håller du med om att man känner sig lite extra fin när man fått den där solkyssta huden? Vill du bevara brännan och behålla den känslan lite längre? Det vill vi så därför har vi komponerat ihop ett unikt erbjudande för just detta. Erbjudandet består av två produkter som tillsammans kan bidra till att bevara hudens fina färg - både inifrån och utifrån.
 
Betakaroten är ett förstadium till Vitamin A och bidrar till att bibehålla en normal hud och ger en fin färgnyans när solen nuddar vår hud. Bra naturliga källor är exempelvis morötter, ägg, mjölk och gröna och gula grönsaker. Men som en hjälp på traven är det perfekt att få i sig dessa ämnen via Better You's Betakaroten som innehåller otroliga 50mg betakaroten per kapsel! Förutom att betakaroten fungerar som naturligt pigment för huden och ger dig lite färg, är detta ett perfekt kosttilskott för dig som vill förebygga soleksem.
 
Nu vidare till After Sun Lotion som är en fantastisk sommarprodukt som vårdar solexponerad hud! Detta är en svalkande lotion som lindrar solexponerad hud samtidigt som den återfuktar och mjukgör. Krämen absorberas snabbt av huden och kan användas till både ansikte och kropp. Hur ska då denna kräm hjälpa till att bevara solbrännan? Jo, Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn samverkar perfekt med varandra för att bevara hudens solbränna längre.
 
Idag är sista dagen du kan klicka hem dessa produkter till ett unikt paketpris! Du hittar erbjudandet HÄR <3
 
Kram Pigga-Emelie
 
 
Till top