Outdoor Kit

Allmänt, Hudvård / ekologisk hudvård, maria åkerberg, pigga-emelie, piggabutiken, solskyddsfaktor / Permalink / 0
Det är ju ännu ett kit från Maria Åkerberg som har sista försäljningsdag idag, nämligen Outdoor Kit. Har du något bra solskydd? Om inte kika hit! Här får du nämligen tre produkter med som skyddar dig med naturliga filter för otroliga 459kr (värde 615kr).
 
Produkterna som levereras i en fin orange organzapåse är:
 
Krämen som skyddar lite mer än oljan kan även användas över oljan för att få ett ännu högre skydd. Vill du använda Protecting Lotion Outdoor som en dagkräm går det jättebra. Men det kan vara bra att ge huden lite extra djupgående fukt med Serum Moist under eftersom den lägger sig på ytan.
 
Använder du krämen tillsammans med din dagkräm så lägger du krämen över din dagkräm. Väljer du att istället använda Protecting Oil Outdoor så lägger du den under din dagkräm, då oljan innehåller mindre molekyler än krämen.
 
Både krämen och oljan är Anti-age produkter som även fungerar som primer under din makeup. Vilket gör att din makeup sitter bättre och samtidigt ger dig ett naturligt SPF.
 
Sedn får du giivetvis inte glömma att skydda dina läppar där du har extra tunn hud. Lip Care Outdoor är ett cerat som skyddar och mjukgör dina läppar, men passar även bra på näsa och kinder.
 
Varför står det inte på produkten vilken SPF den motsvarar? Jo,för att det är ett naturligt skydd;)!

Varför fysikaliskt skydd istället för kemiskt?
Kemiskt skydd ger dig lätt en falsk trygghet som gör att många forskare idag faktiskt ifrågasätter solskydd. Det döljer hudens varningssignaler, för du blir inte röd. Men du kan ändå bränna dig. Vilket gör att du kanske är ute i solen lite för länge. Barn under 3 år kan inte bryta ner ett kemiskt filter. Kemiskt filter lagras i kroppen och är svårt att bryta ner både för oss människor och för naturen.

Maria Åkerberg använder sig därför av titandioxid, som är en mineral, och är ett fysikaliskt skydd. Titandioxiden skyddar huden på samma sätt som kläder, det lägger sig på hudytan och skyddar. Titandioxid är miljövänlig och bevarar hav och sjöar. Blir du röd är det en indikation på att du smörjt in för lite eller att det är dags att sätta sig i skuggan. Se det som något positivt att du kan se hudens signaler. Helt säkert att använda på barn. De använder sig inte heller av nanopartiklar utan större partiklar för att skyddet ska stanna på hudytan.
 
Så för din egen och miljöns skull, klicka hem detta kit nu när det är så bra pris!:)
 
Kram Pigga-Emelie
 

Playful Colours

Allmänt, Makeup, Skönhet / Ekologiskt smink, ekologiskt, erbjudande, maria åkerberg, pigga-emelie, piggabutiken / Permalink / 0

Idag är sista dagen du kan klicka hem smink-kitet Playful Colours för 290kr (värde 415kr). I sommarens makeup finns utrymme för mycket färg och lek. Playful Colours ger en skir look som passar alla men kan även göras mer personlig utifrån vilken känsla man vill uppnå med sin makeup. Våga kombinera gult, rosa eller blått med sommarens gröna nyanser på ögonen. Pigga även upp med några av årets nya läppstift.

Playful Colours består av:
Eye Shadow Spring Green
Eye Shadow Alabaster
Eye Liner Warm Olive Green

Användning:

Eye Shadow Spring Green blir intensiv tillsammans med Eye Shadow Petrol Green. Applicera Petrol Green i globlinjen och i yttre delen av ögonlocket.

Applicera sedan Spring Green under fransraden och Alabaster i inre ögonvrån. Markera ögat med Eye Liner Warm Olive Green och applicera Lip Care Colour Passion på läpparna.

För en mer lekfull look använder du dig av Eye Shadow Shiny Pink. Applicera Eye Shadow Spring Green i globlinjen och Shiny Pink i den yttre delen av ögonlocket. Sota med Eye Shadow Alabaster i ögonvrån. Eye Liner Warm Olive Green kan appliceras under fransraden för att lyfta fram det gröna. Applicera Lip Care Colour Valentinepå läpparna för att få den rosa färgen att framträda ännu mer.
 
Så fint!!
 
Kram Pigga-Emelie
 

Sommarrensa din kropp

Allmänt, Kosttillskott, Kropp / chlorella, detox, pigga-victoria, piggabutiken / Permalink / 1
Har du provat någon detox? Har det blivit lite för mycket vin eller godsaker nu under midsommarhelgen? Eller är du bara sugen på att rensa och stärka upp din kropp. Då har vi något för dig!
 
Renew Life har tre stycken jättefina örtkurer man använder för att rensa kroppen. Pigga-Emelie gör mig sällskap att köra 7 Days Rapid Cleanse, det är ett hett tips att inte detoxa ensam utan att ha någon att inspireras av! 
Det är en lite kortare reningsprocess som man använder i 7 dagar. Du tar två tabletter på morgonen och två på kvällen tillsammans med ett stort glas vatten.
 
 För dig som detoxat innan och har suget på någon lite längre och starkare detox bör kika in den här länken.
 
Morgonkapslarna innehåller inte samma örter som kvällens kapslar, så det är viktigt att de tas i rätt ordning. 
 
 
Komplettera gärna din detox med ett utrensande te, hemma hos mig dricks det Pukkate Cleanse som innehåller nässelblad, pepparmyntsblad, fänkålsfrö, maskrosrot, lakritsrot och aloe verablad.
 
Under vår detox kommer det kompletteras med ännu mer chlorella från supernature. Chlorella är en encellig mikroalg som växer i sötvatten. Den är väldigt berikad på protein och stäker kroppens immunförsvar. Den är även till för dig som känner dig trött eller utmattad. Chlorella stödjer kroppens avgiftningssystem och avlägsnar tungmetaller i kroppen. Mikroalgen är dessutom utmärkt för dig som vill förbättra eller bibehålla en frisk tarmflora.
 
Stega upp din dagsdos dag för dag med en tablett, så efter en veckas förbrukning bör din sista dos ligga på 7 tabletter. 
 
Glöm nu inte att dricka mycket citronvatten! 
 
Byt gärna ut ditt morgonkaffe mot en kopp varm citronvatten.
 
Stort lycka till och kör hårt! 
Skicka gärna melj till oss och berätta hur det går för dig ---> kundservie@piggabutiken.se
 
Kramar Pigga-Victoria
 
 
 
Till top