Naturdiskborste

Allmänt, Hushåll / Naturligt / Permalink / 0
Hej
Har du sett att vi tagit in naturborstar till piggabutiken.se? Och då menar vi inte till håret utan till disken. Alla borstarna är gjorda i trä och de funkar utmärkt för all sorts diskning. 
Jag köpte hem den medelhårda diskborsten, jag tyckte att den var snyggast ;) Den har lite retrostil över sig och jag gillar att den är så smidig. 
För att se alla borstar klickar du här
 
 
 
 
Man kan köpa endast bortshuvud när man känner att man vill fräsha upp den igen. Så praktiskt! :)
Hoppas du får en trevlig diskupplevelse!
 
Kramar Pigga-Victoria

Ansiktskrämen Face Lotion More från Maria Åkerberg

Allmänt, Hudvård, Skönhet / Permalink / 0
Ansiktskrämen Face Lotion More från Maria Åkerberg är en kräm som är naturligt uppstramande och återfuktande.
Den passar Dig med mogen hy (oftast över 40år) då den återger huden dess späns och elasticitet. Men passar även känslig och/eller uttorkad hud hy som kräver mycket omsorg. Du känner av effekten omedelbart!
Denna fantastiska kräm fungerar inte bara som ansiktskräm utan även till baksida av överarm - även kallat "gäddhäng";). Applicera morgon och kväll för snabbt och bäst resultat.
Det som gör att Face Lotion More omedelbart verkar uppstramande och återfuktande är den höga halten av Rödklöveraxtrakt. Denna fantastiska växt växer vilt i Sverige och innehåller isoflavoner som återger en åldrande hud sin elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen. Den stimulerar cellförnyelsen och då får huden ett naturligt slätare utseende. Detta kan vara av extra värde när östrogenhalten i kroppen minskar hos kvinnor, i samband med klimakteriet eller av andra orsaker som t.ex. efter graviditet.
Face Lotion More finns i 50ml och 100ml.
Gurkörtsolja, Nyponfröolja samt de eteriska oljorna Ros Otto, Patcholiolja och Bergamottolja medverkar till den regenererande effekten.
Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud.
Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas.
Patcholioljan utvinns av torkade blad från växten Patcholi, en buske som växer i Indien, Kina och Indonesien. Oljan har en exotisk, orientalisk doft och stimulerar hudens celldelning.
Bergamottolja utvinns ur citrusfrukten Bergamott. Oljan är balanserande och renande. Den oljan Maria Åkerberg  använder är fri från bergapten som annars kan göra huden ljuskänslig.
Rose Otto är olja destillerad från rosblommor. Den är regenererande och ökar den fuktighetsbevarande effekten.
 
Användning:
Face Lotion More appliceras efter ansiktsvatten, på fuktig hud.
Den passar både på dagen och natten.
Använd Face Lotion More i hela ansiktet och även sparsamt runt ögonen.
Använd Royal Facial Oil under Face Lotion More för att ytterligare förstärka effekten på torr hud.
Rödklöverextraktet gör att cremen är lite mörkare i färgen. Du kan på bilden även se små svarta "prickar" i krämen som kommer just från rödkläverextraktet, det är självklart inget som syns när den aplicerats.
Som du läste här ovan fungerar även Face Lotion More att använda  runt ögonen. Men här rekomenderar vi ändå den ögonprodukt som passar dig bäst:
Ta hand om dig och din hud!
 
Ps. Ni har väl inte missat att vi har 20% rabatt på hela sortimentet tills ikväll. Uppge koden "GLADPÅSK" i kassan;)
 
Kramar Pigga-Jannica
Till top