Hudvård för morgon och kväll

Allmänt / Permalink / 1
Du har väl inte missat att du hittar hela Dr. Huschkas sortiment på Piggabutiken.se? Detta fina hudvårdsmärke har stor respekt för hudens egna förmåga och deras speciella hudvård handlar framförallt om två saker:
 
  1. Huden har sin egen förmåga att förnya och skydda sig själv. Dr. Hauschkas produkter främjar hudens egen förmåga och hjälper den att återfå balansen.
  2. Alla produkter från Dr. Hauschka är en sammansättning av noggrant utvalda extrakt från läkeväxter. Här används nästan uteslutande naturliga ingredienser från kontrollerade biodynamiska odlingar som följer Demeterreglerna och uppfyller kraven på rättvis handel.
 
För att din hud ska kunna utföra sina olika funktioner måste den hämta kraft regelbundet och tillåtas följa sin naturliga rytm. På morgonen efter att huden rengjorts och stärkts behöver den vård utefter sina individuella behov och skydd från yttre miljöpåverkan som väder och vind.
 
På natten behöver huden inte skydda oss från yttre påverkan på samma sätt så då kan den vända sin energi inåt. För att samla kraft och regenerera och vitaliseras. 
 
En väl förklarade bild om dygnets hudvård ur Dr. Hauschkas katalog "Hudvårdskultur 2016"
 
Det finns många dag- och nattkrämer att välja bland. Just nu testar jag Melissa Day Cream på dagen och Night Serum under natten. Ansiktskrämen Melissa Day Cream applicerar jag på rengjord hud för att lugna och ge en balanserad och matt hy. Citronmeliss är en harmoniserande växt som ger huden en impuls att återfinna sin naturliga balans. Tapiokastärkelse ger en jämn och matt hy. Sammansättningen av läkeväxterna citronmeliss, tusensköna, getväppling, trollhassel och morot verkar lugnande och balanserande på stressad hy.
 
Den fettfria nattvården från Dr. Hauschka låter huden andas och främjar hudens naturliga förnyelseprocesser.  JJag har valt att testa Night Serum som jag applicerar tunt på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring och stärkande ansiktsvatten på kvällen. Detta serum passar alla hudtyper och är en basprodukt för nattvård som hjälper huden att regenerera och att återfå sin naturliga balans. Den härligt doftande sammansättningen av äppelblom och äppelfrukt stödjer hudens rytm under natten. Den har kompletterats med extrakt från trollhassel som stärker huden och gör att du får en strålande fräsch hy på morgonen.
 
 
 
 Vill du klicka hem produkter från Dr. Hauschka kan du känna dig säker på att produkterna är:
  • 100 % naturligt och/eller ekologiskt, certifierad enligt NATRUE- och/eller BDIH-standard
  • innehåller inga syntetiska doft-, färg- eller konserveringsämnen
  • innehåller inga mineraloljor, parabener, silikoner eller PEG
  • dermatologiskt testad
  • råvaror, så vitt det är möjligt, från kontrollerade ekologiska eller Demeter-odlingar och bearbetade under korrekta villkor
Om dessa punkter är viktiga för dig kan jag starkt rekommendera Dr. Hauschka!
 
Kram Pigga-Emelie
 
#1 - - Emma -Merakibeauty.se:

Rengöringsmjölken är också bra :)

Svar: Ja helt underbar! Kram Pigga- Emelie
piggabutiken.se

Till top