Underbara kvällsmat

Allmänt, Livs / bananpannkaka, kokosfett, kokosolja, kvällsmat / Permalink / 0
Hej på er! Älskar ni kvällsmat lika mycket som jag gör? Tycker det är så skönt att få en mysig kväll med något gott att äta efter en lång dag på Piggabutiken.se. Idag hann jag dessutom med en promenad i solen innan, ger så mycket energi med lite ljus även om det inte tillgodoser d-vitamin behovet.
 
Var så sugen på pannkakor ikväll så fick bli en gammal favorit som går hem både hos mig och hos min sambo Erik, nämligen bananpannkakor. Dessa pannkakor innehåller ingredienser som ger både fina proteiner från äggen samt bra kolhydrater från banan, passar alla åldrar och går att variera i oändlighet beroende på vad du väljer att toppa dom med. Idag blev det vispad kokosgrädde, färska hallon samt riven kokos.
 
Här har ni recept för 2 personer
4 Ägg
1 stor banan
1,5 tsk fiberhusk
 
Mixa ihop allt till en jämn smet och stek i kokosolja.
 
Ät och njut av en god och mättande måltid som passar både till kvällsmat, frukost eller en lättare lunch.
Hoppas ni har en mysig kväll!
 
Kram Pigga-Emelie
 
 

Få håret att växa snabbare

Allmänt, Hår / bobbys superhair, ekologisk hårvård / Permalink / 0
Ingen har väl missat nyheten Bobby's Superhair? Detta kosttillskott innehåller vitaminer och nyttigheter som är kända för att få ditt hår att växa snabbare. 
 
En burk innehåller två månaders förbrukning i form av 60 kapslar. Kapslar som löser upp snabbt i magen så kroppen har lättare att ta upp alla nyttigheter som dina hårrötter behöver för att växa optimalt. 
 
Bobbys Superhair är en svensk succéprodukt som du säkert hört talas om tidigare. Bobbys Superhair är utvecklad i samarbete mellan Better You's produktexperter och frisören Bobby Oduncu. Vi på Piggabutiken.se är stolta återförsäljare av Bobby's Superhair med väl utformad formula som är framtagen med utgångspunkt från en nordisk livsstil med Bobbys långa erfarenhet som frisör och Better You's friskvårdsinriktning som bas.

Per kapsel:
Biotin 450ug
Vitamin B5 18mg
Kisel 250mg
Linfröolja (omega 3,6,9) 200mg
Hirsextrakt 200mg
MSM 100mg

Så önskar du att ditt hår ska växa snabbare tycker jag du ska prova Bobby's Superhair. I helgen kan du dessutom klicka hem fyra månaders förbrukning till extra bra pris här!
 
Kram Pigga-Amanda
 
Till top