Lucka 17 - Bobby's Superhair

Allmänt, Hår, Kosttillskott / bobbys superhair, hårtillväxt, hårvård, kosttillskott / Permalink / 0
Idag innehåller dagenslucka pupulära Bobby's Superhair som visat fantastiska resultat när det gäller att få håret att växa snabbare. Denna produkt är utvecklad i samarbete mellan Better You's produktexperter och den framgångsrika frisören Bobby Oduncu.
 
Hur kan dessa kapslar funka? Det är faktiskt väldigt logiskt när du tänker på det. Det du ser av håret är inte levande och den inre strukturen kan därför inte påverkas utifrån. Hårets tillväxt är altså beroende av näring som når hårroten inifrån. Det vi äter blir till våra byggstenar, och dessa kapslar innehåller de nyttigheter ditt hår behöver.
 
Här på Piggabutiken.se tänker vi att det är självklart att skönhet och hälsa kommer innifrån. Så förutom att använda naturligt shampoo och balsam är det viktigt att äta varierad kost och dricka mycket vatte.Strävar du efter ett friskt, glänsande och välmående hår tycker jag absolut att du ska klicka hem detta kosttillskott som är speciellt utformat med de vitaminer och mineraler ditt hår behöver för att växa optimalt.
 
Om du funderat på att testa så passa på idag. Eller varför inte som den perfekta julklappen?
 
Kram Pigga-Amanda
 
Till top