Lucka 18 - Väska med lyxiga produkter från Loelle

Allmänt, Hudvård / Loelle, arganolja, rhassoullera, svart tvål / Permalink / 0
I dagens lucka httar du ännu en specialare med ett fint spa-kit från Loelle. Du får en handsydd SPA-Väska i Jute, svart tvål, skrubbhandske, arganolja 10ml och Raussullera 20g för otroliga 120 kr! Perfekt julklapp till dig själv eller någon du tycker om.
 
 Ekologisk Svart tvål är 100% naturlig, ekologisk pasta som består av en blandning av ekologisk olivolja och krossade oliver samt eukalyptus som är tillsatt för att förbättra din huds blodcirkulation. Den har exfolierade egenskaper samt återfuktar. Tvålen är dessutom lämpad  för känslig hud. Svarta tvålen är extremt rik på A- och E-vitaminer. Den ger perfekt kroppspeeling som har använts i århundraden enligt den traditionella Marockanska Hamam-ritualen.
 
Marockansk svart tvål används för att förbereda exfolieringsprocessen av döda hudceller. För att få bästa resultat, använd Loelles skrubbhandske för att exfoliera huden (avlägsna döda hudceller) som sedan enkelt lossnar från huden i kombination med tvålanvändningen. Därför har vi inkluderat denna skrubbhandske i dagens lucka.
 
Loelles skrubbhandske avlägsnar döda hudceller, ökar blodcirkulationen och aktivt exfolierar huden. Regelbunden användning förhindrar inåt-växande hårstrån och kan förlänga en solbränna. Tvättning med Loelles skrubbhandske stimulerar samt hjälper till att minska gifter och uppkomsten av fina linjer och celluliter. Den hjälper samtidigt till att öka blodflödet till huden och uppmuntrar cellförnyelsen vilket ger friskare, yngre hud med strålande lyster. 
 
Använd inte på känsliga områden som ansikte, hals, svalg eller skadad hud. Tvätta skrubbhandsken noga efter varje användning.
 
I väskan får du också Rhassoul lera i en enkel provpåse som räcker till en ansiktsbehandlig eller hårtvätt.
 
Loelles Rhassoulera är en lera helt fri från tungmetaller. 100% äkta rhassoul från Marocko (Atlasbergen), är en mild lera som rengör din hud skonsamt och gör ditt hår glansigare med sitt höga innehåll av mineraler och en unik sammansättning av kisel, magnesium, kalium och kalcium. 

Blanda lite lera med varmt vatten (eller varför inte Loelles rosenvatten) till en mjuk pasta. Applicera på hud och hår som tvål, inpackning eller schampo. För att göra en ansiktsmask, låt sitta 8-10 minuter på torr hud, 10-15 minuter på normal hud, 15-20 minuter på fet och oren hud. Skölj i varmt vatten och använd en tvättsvamp för att ta bort alla orenheter som dragits ur huden ordentligt. Avsluta med arganolja för att bevara den sammetslena ytan som blivit efter behandlingen.
 
Av den anledningan skickar vi även med ekologisk kallpressad arganolja. Flaskan innehåller 100% arganolja och inga andra tillsatser, parfymer eller silikoner. Detta är en helt naturlig och certifierad ekologisk arganolja som bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger omedelbar lyster.
 
Eftersom Arganolja är en tunn olja tränger den snabbt in i huden. Oljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer och dess rika innehåll av vitamin E gör att den motverkar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Loelle skriver dessutom att oljans antiinflammatoriska egenskaper gör den också lämplig för acnehud och psoriasis.
 
En perfekt spa-väska helt enkelt!
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top