Lucka 2 - Komplett nagelkit från Priti NYC!

Allmänt, Skönhet / Priti NYC, erbjudande, julkalender, nagellack, nagellacksborttagning / Permalink / 0
I dagens lucka hittar du ledande nagellackstillverkaren inom miljövänliga nagellack, Priti NYC! Du har idag möjlighet att klicka hem ett valfritt nagellack så får du en lyxig nagelfil i glas och en Sojabaserad nagellacksremover i behändig engångsförpackning på köpet! Du får altså alla tre produkter för 149kr!
 
När du väljer ditt nagellack finns det många trendiga färger att välja bland. Priti NYC gör hållbara nagellack i alla färger som är vegan och 5-free. De lyxiga nagellacken är helt utan gifter och naglarna blir glansiga och hållbara. 5-free betyder att nagellacken är utan formaldehyd, formaldehydrester, toluen, kamfer, dibutyl phtalate (ftalater) - alla dessa ämnen är kända carcinogener (cancerframkallande ämnen). Nagellacken är därför helt säkra att använda på barn och gravida.
 
På köpet får du den bästa nagelfilen på marknaden, Priti NYC's nagelfil nöts inte ut eller blir sliten utan kan användas om och om igen. Om du använder enbart nagelfilen nöts dina naglar mindre och risken för att de ska flagna, dela sig och gå sönder minskar. 
 
Nagelfilen har en spetsig topp för att kunna användas för att peta till nagelnad och rengöra under nageln där det är svårt att komma åt. Självklart är denna nagelfil miljövänlig helt utan kemiska tillsatser i tillverkningsprocessen som är densamma som vid framställning av glasflaskor och kristallvaser.
 
Inte nog med det så skickar vi även med en helt naturlig engångswipe med nagellacksremover som innehåller en noggrann blandning av naturliga ingredienser som är snälla mot naglar och hud. Utan syntetiska kemikalier är den här skonsam mot dig, din familj och vår planet.
 
Köper du fler än ett nagellack får du givetvis en nagelfil och en wipe per nagellack!
 
Hoppas du gillar denna lucka lika mycket som jag. Vem skulle inte bli glad för detta liksom?;D
 
Kram Pigga-Amanda
 
Till top