Outdoor Kit

Allmänt, Hudvård / ekologisk hudvård, maria åkerberg, pigga-emelie, piggabutiken, solskyddsfaktor / Permalink / 0
Det är ju ännu ett kit från Maria Åkerberg som har sista försäljningsdag idag, nämligen Outdoor Kit. Har du något bra solskydd? Om inte kika hit! Här får du nämligen tre produkter med som skyddar dig med naturliga filter för otroliga 459kr (värde 615kr).
 
Produkterna som levereras i en fin orange organzapåse är:
 
Krämen som skyddar lite mer än oljan kan även användas över oljan för att få ett ännu högre skydd. Vill du använda Protecting Lotion Outdoor som en dagkräm går det jättebra. Men det kan vara bra att ge huden lite extra djupgående fukt med Serum Moist under eftersom den lägger sig på ytan.
 
Använder du krämen tillsammans med din dagkräm så lägger du krämen över din dagkräm. Väljer du att istället använda Protecting Oil Outdoor så lägger du den under din dagkräm, då oljan innehåller mindre molekyler än krämen.
 
Både krämen och oljan är Anti-age produkter som även fungerar som primer under din makeup. Vilket gör att din makeup sitter bättre och samtidigt ger dig ett naturligt SPF.
 
Sedn får du giivetvis inte glömma att skydda dina läppar där du har extra tunn hud. Lip Care Outdoor är ett cerat som skyddar och mjukgör dina läppar, men passar även bra på näsa och kinder.
 
Varför står det inte på produkten vilken SPF den motsvarar? Jo,för att det är ett naturligt skydd;)!

Varför fysikaliskt skydd istället för kemiskt?
Kemiskt skydd ger dig lätt en falsk trygghet som gör att många forskare idag faktiskt ifrågasätter solskydd. Det döljer hudens varningssignaler, för du blir inte röd. Men du kan ändå bränna dig. Vilket gör att du kanske är ute i solen lite för länge. Barn under 3 år kan inte bryta ner ett kemiskt filter. Kemiskt filter lagras i kroppen och är svårt att bryta ner både för oss människor och för naturen.

Maria Åkerberg använder sig därför av titandioxid, som är en mineral, och är ett fysikaliskt skydd. Titandioxiden skyddar huden på samma sätt som kläder, det lägger sig på hudytan och skyddar. Titandioxid är miljövänlig och bevarar hav och sjöar. Blir du röd är det en indikation på att du smörjt in för lite eller att det är dags att sätta sig i skuggan. Se det som något positivt att du kan se hudens signaler. Helt säkert att använda på barn. De använder sig inte heller av nanopartiklar utan större partiklar för att skyddet ska stanna på hudytan.
 
Så för din egen och miljöns skull, klicka hem detta kit nu när det är så bra pris!:)
 
Kram Pigga-Emelie
 
Till top