Stoppa förkylningen med ImmunStark!

Allmänt, Kosttillskott / #piggabutiken #holistic #immunstark / Permalink / 1

ImmunStark är en Nyhet från Holistic, och jag känner mig träffad:)! En produkt för en trött småbarnsmamma bl.a...


ImmunStark innehåller det patenterade ämnet Wellmune®. Det är en 1,3/1,6-betaglukan som enligt studier aktiverar immunsystemet att reagera snabbare. ImmunStark innehåller även vitamin C, D och B6 samt zink, koppar och selen som samtliga bidrar till immunsystemets normala funktion.

Wellmune® har många användningsområden som alla är relaterade till ett starkare immunsystem. Passar extra bra för aktiva barnfamiljer, idrottsutövare, elitmotionärer och människor med en stressig vardag.

Hur fungerar då betaglukanen Wellmune®?
Genom att äta Holistic ImmunStark varje dag ger du ditt immunsystem ett försprång i kampen mot patogener. Patogener är ett samlingsnamn för alla levande smittämnen såsom bakterier, virus, svampar och parasiter som kan göra oss människor sjuka.
Många patogener bär på ofarliga kolhydrater av typen betaglukaner, som inte kan brytas ner av matsmältningssystemet. Därför har vårt immunsystem under mänsklighetens historia lärt sig att känna igen betaglukaner som varningsflaggor.
Denna försvarsmekanism utnyttjas av Holistic ImmunStark som innehåller en patenterad betaglukan från bagerijäst (Wellmune®). Det gör att immunsystemet aktiveras och står redo att hantera patogener när du tar Holistic ImmunStark.


ImmunStark kan du ta i förebyggande syfte. Rekommenderad dos är 2 kapslar/dag. Och du kan ta den dagligen utan biverkningar.

ImmunStark är även optimal för hårt idrottande. Efter maximal idrottsprestation har man normalt ett försämrat immunförsvar under 2–6 timmar och det återhämtar sig långsamt under 24 timmar. Detta kallas för "det öppna fönstret", då du är mer mottaglig för infektioner. Risken för att bli sjuk ökar kraftigt vilket alla toppidrottare har erfarenhet av. Studier visar att Wellmune® stänger "det öppna fönstret".
 
Wellmune® är kosher, halalgodkänd, innehåller inga allergener, är GMO-fri och glutenfri. Den är säkerhetsgodkänd av FDA (Generally Recognised As Safe, GRAS) och den är ”novel food”-godkänd i EU och i Kina. Wellmune® är även Informed-Sport®-certifierad och Informed-Choice®-certifierad.
 
En mycket intressant Nyhet från Holistic alltså!
 
Kramar Pigga-Jannica
 
#1 - - Malin Edman:

Tack! vilket fint inlägg om Immunstark <3

Till top