Lucka 21 - Nonique handtvål och handkräm

Allmänt, Kropp / anti age, badrum, flytande tvål, handhygien, handkräm, handtvål, nonique, tvål / Permalink / 0
I huden har vi naturliga fetter och fuktighetsbevarande ämnen och huden reglerar själv sin vattenhalt inifrån. När dina händer kommer i kontakt med vatten så sköljs dessa bort och har du ofta händerna i vatten hinner huden inte återhämta sig. Utsätt inte händerna för uttorkande tvål utan hjälp till att återställa hudens naturliga fettbarriär. I dagens lucka kan du klicka hem det du behöver för att göra det, en naturlig flytande handtvål och en tillhörande handkräm för 59kr!
 
Ekologisk handtvål med en formula som varsamt rengör och återfuktar händerna. Händerna lämnas rena och fräscha med en sval känsla. Skölj händerna, massera in tvålen och skölj av. För bästa resultat, smörj därefter in händerna med handkräm. Välj mellan Intensive med en fräsch doft av bla oliv och aloe vera, eller Anti-age med en fräsch doft av bla granatäpple.
 
På köpet får du tillhörande handkräm som är intensivt vårdande och återfuktande i praktisk 10ml tub. Om du väljer Intensive handtvål får du Intensive handkräm berikad med bla  ekologisk nonifrukt, ekologisk aloe vera, ekologisk olivolja och ekologisk avokadoolja. Alla dessa ingredienser ger tillsammans fukt och näring åt extremt torra händer. Behaglig doft av oliv och aloe vera.
 
Väljer du tvålen Anti-age får du en exklusiv, extremt vårdande handkräm som snabbt tränger in i huden. Speciellt anpassad för händer med mogen hud. Dess unika formula är framtagen för att verka effektivt mot hudens ålderstecken såsom pigmentfläckar. Ger ett optimalt skydd och hjälper till att bygga upp och återfukta dina händer så att de får en silkeslen känsla. Applicera efter behov och massera in med mjuka rörelser.  Stärker även naglar och nagelband. Innehåller ekologisk odlad nonifrukt, aloe vera, granatäpple och acaibär. Diskret bärig doft.
 
Vilken väljer du?
 
Kram Pigga-Victoria
 
Till top