Clarifying Steam Bath och Clarifying Clay Mask

Allmänt / Permalink / 0
Vad sägs som en ordentligt djuprengöring såhär som en skön start på året? Clarifying Steam Bath från Dr. Hauschka är ett ansiktsångbad, kan användas av alla hudtyper, framför allt för en fet hud med tendens till inflammationer.
 
Denna produkt använder du för att ånga upp porerna och öppna dom vilket resulterar i att din hud får en djuprengöring. Produkten innehåller trollhassel, krasse och tusensköna som arbetar tillsammans och löser upp pormaskar samt orenheter i din hud.
 
Fyll en skål med 0,5 liter kokande vatten och tillsätt 2 msk av ansiktsångbadet. Luta dig över skålen och täck med en handduk över huvudet. Ånga ansiktet i 5–10 minuter.
 
Efter ångbadet rekommenderas att du applicerar lermasken från samma märke, Clarifying Clay Mask! Masken renar din hud på djupet, löser upp pormaskar samt bidrar till minskad rodnad och inflammation. Den fungerar till alla hudtyper men framför allt till en oren hud med tendens till inflammationer.
 
Applicera masken 1-2 gånger i veckan. Blanda 1–2 teskedar av masken i ungefär samma mängd vatten och applicera på huden, blandningen ska vara mjuk och krämig. Vid fet och oren hy låt verka cirka 10 minuter och tvätta bort med rikligt med ljummet vatten. Vid tendens till torr och känslig hy kan du applicera ett tunnare lager och tvätta bort efter 3-5 minuter.
 
Passa på att köpa ansiktsångbad nu i helgen och få 3 stycken lermasker 10 gram köpet! (Gäller t.o.m 15/1)
 
Kram Pigga-Emelie
 
Till top