Balsam för halva priset

Allmänt, Hår / Q for Skin, balsam, hårbottenbesvär, mjäll, naturlig hårvård, professionell hårvård, schampo / Permalink / 0
Q for Skin är ett svenskt företag som månar för människa, djur och miljö. Därför är vi stolta återförsäljare på Piggabutiken.se då det är tre viktiga aspekter även för oss. Detta fina hudvårdsmärke erbjuder inte bara just hudvård, utan även professionell hårvård. Q for Skin har i samarbete med frisörer tagit fram produkter för vanliga hårbottenbesvär såsom mjäll, torrhet och beläggningar. Detta är så fantastiskt milda schampon som du kan använda varje dag utan att torka ut din hårbotten.
 
Välj mellan tre olika schampon: 
 
Ett härligt och proffesionellt schampoo/duschgel med den exklusiva svartvinbärsfröoljan som ger liv till ett torrt hår. Shampot har även en reparerande effekt, och kan användas dagligen. Passar dig med känslig/normal hud och hårbotten, och även för färgbehandlat hår.
 
- Ger näring, lyster och glans
- Fuktgivande
- Vårdande och reparerande
 
Ett härligt och naturligt shampoo/duschgel utan doft som är perfekt för dig med mycket känslig hud och hårbotten. Så fantastiskt milt att du kan använda det varje dag.
 
-Fuktgivande
-Vårdande och skyddande för både håret, hårbotten och huden
 
För dig med hårbottenbesvär som t ex mjäll, torrhet och beläggning. Shampoot kan även användas som kroppstvål vid besvär och används dagligen eller vid behov. Massera in det grundligt i hår och hårbotten följt av noggrann sköljning. Rekommenderas även för färgat och behandlat hår. Mycket drygt.
 
-Återfuktar hårbotten
-Effektiv mot beläggning/mjäll
-Kan även användas som kroppstvål vid besvär.
-Passar även bra till behandlat och färgat hår.
 
Fram till den 31 December har du möjlighet att klicka hem valfritt schampo från Q for Skin och få balsamet av samma märke på köpet. Detta är  ett balsam som kan användas av hela familjen och passar alla hårtyper. Kan med fördel användas om du har känslig eller normal hårbotten. Ett naturligt, oparfymerat balsam som kan användas av alla dagligen och/eller som inpackning vid behov. Ditt hår kommer bli glansigt, mjukt, fylligt och lättare att reda ut. Balsamet mjukgör och motverkar frizzighet. Även mycket torrt och skadat hår återuppbyggs tack vare proteiner och vitaminer. Passar även bra till dig med behandlat och färgat hår.
 
Passa på!
 
Kram Pigga-Jannica
 
Till top