Piggabutiken.se's Julkalender!

Allmänt / Permalink / 0
Imorgon börjar Piggabutiken.se's populära Julkalender. Varje dag kommer vi öppna en ny lucka med ett unikt och spännande erbjudande. Håll utkik och glöm inte att det alltid är fri frakt! <3
 
Vi slår på stort redan från första luckan så missa inte det. Vi ses imorgon!
 
God jul önskar Pigga-Viktoria
 

LIP GLOSS QUEEN

Allmänt, Makeup / Makeup, lipgloss, maria åkerberg / Permalink / 0
Du får inte missa vårt julerbjudande på Lip Gloss Queen! Eftersom vår drottning Silvia har födelsedag den 23e december så firar vi det med att ni får köpa läppglanset Queen från Maria Åkerberg för bara 99:- (värde; 185:-) fram till 24e december.
 
Det har en jättefin, kall, rosa och skimrande färg som du kan applicera direkt på läpparna eller över läppstiftet.

Lip Gloss har en bas av ricin-och kokosolja som är vårdande för dina läppar :)
 
Ha en fin dag!
 
Kram Pigga-Jannica
 

Pensel-tvätt

Allmänt, Hudvård, Makeup, Skönhet / Permalink / 0
Våra makeup- borstar, svampar och penslar drar åt sig mer smuts, hudavlagringar och bakterier än vad vi kanske tror. Vad som händer när vi använder makeup-redskap som inte blivit rengjorda på ett tag är att det kan uppkomma irritationer, plitor och finnar på vår hud.
 
Alltså kan en aldrig tvättad pensel/borste vara orsaken till en oren hud. Jag rekommenderar er att rengöra era verktyg minst en gång i veckan för att vara säkra på att inga bakterier finns i dom och kan orsak hudproblem.
 
Blöt borsthåren men undvik skaftet så mycket som det går, om det kommer ner för mycket vatten i borsten så kan stråna lätt lossna.
 
Applicera milt schampo eller diskmedel i handflatan och cirkulera med borsten mjukt för att få bort smuts och bakterier.
 
Låt sedan borstarna torka på ett plant underlag, gärna på en handduk eftersom att verktygen snabbare torkar då.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Pigga-Victoria
 
Till top