Maria Åkerberg Cover Stick

Allmänt / Permalink / 0

Om du inte redan är en trogen användare av coverstick och concealer, kan det vara svårt att förstår varför du ska ha en. Kanske har du sett att maria Åkerbergs Cover Stick van pris på förra årets Organic Beauty Awards för bästa makeup produkt, men du kan inte riktigt förstå hur denna lilla penna kan vara så bra och användbar? Fortsätt läs så kommer du förstå!

Med denna lilla vegetabiliskt baserade korrigeringspenna döljer du enkelt små fläckar eller ojämnheter. Men förutom att dölja kan du framhäva dina vackra drag med ett väldigt fint och naturligt resultat. Få exempelvis dina ögon att se klarare och mer öppna ut genom att använda den ljusare nyansen och måla på vattenlinjen.

Du kan även använda Cover Stick för att framhäva läpparna. Antingen om du vill markera dem eller få den att se mer putiga ut. För att göra detta så lägger du en tunn linje utanför läppkonturen. Sudda sedan ut kanterna försiktigt med fingrarna eller en foundatonborste. Så snyggt och väldigt enkelt knep som Pigga-Victoria har tipsat om i ett tidigare inlägg.
 
Ett annat användningsområde är runt dina ögonbryn. Framhäv och jämna till ögonbrynen genom att dra streck med Cover Stick under brynet och lite över. Se bilder på brynfix steg för steg nedan. Så snyggt resultat tack vare cover stick!
 
Dubbelpennan har två olika nyanser som ger ett naturligt intryck även i ett osminkat ansikte, och passar  därför de flesta. Cover stick är enkelt att applicera och använda samtidigt som det sitter mycket bra.
 
 Har du inte denna mirakelpenna i necessären redan så klicka hem den nu!
 
Kram Pigga-Emelie
 
Till top