Den perfekta presenten till nyblivna föräldrar

Allmänt, Baby/Barn / baby, barn, eko, ekologiskt, gåva, present, weleda / Permalink / 0
Nämen, titta här vad som landade på Piggabutiken.se idag! Ett ekologiskt babykit med tre av de mest populära babyprodukterna av märket Weleda till ett otroligt pris! Förpackade i en fin gåvobox som sedan kan användas till praktisk och snygg förvaring.
 
Weleda Ekologiskt Limited Edition Babykit innehåller storsäljare från den populära Calendula serien - Nappy Change Cream, Calendula Body Oil och Calendula Body Cream. Alla tre produkter är fullstorlekar och den fina lådan är med illustration av Isa Form.
 
Nappy Change Cream är en zinksalva som skyddar och vårdar den känsliga huden i blöjområdet på ett naturligt sätt. Den hjälper till att förebygga retningar och lindrar om huden blivit lite röd.
 
Vidare i paketet hittar du Calendula Baby Oil. En underbar doftfri barnolja som vårdar och skyddar känslig barnhud på ett naturligt sätt. Oljan är idealisk för daglig hudvård, babymassage och för rengöring i blöjområdet. 
 
Den tredje produkten är Calendula Body CreamDetta är en rik kroppskräm som vårdar och skyddar både små och stora barns känsliga hud. Är idealisk för daglig användning vid torrhet och hjälper till att lugna och lindra om huden blivit retad eller irriterad.
 
Så sitter du där och funderar på den bästa välkommen-till-världen presenten eller dopgåva så är detta en väldigt fin och användbar sak att ge bort. Passar även de mest medvetna föräldrarna då produkterna är ekologiska och dermatoligiskt testade.
 
Så fint! 
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top