Välkommen mjuk och len hud

Allmänt / Permalink / 0

Vintern är inte skonsam mot huden utan lämnar den torr, fnasig och röd. Räddningen är fukt från näringsrika oljor som tränger ner i huden och bygger upp och återupplivar. För att göra detta kan du behöva en rejäl fuktboost där du fokuserar på områden som fötter, händer och armbågar som ofta tar de största smällarna och där huden känns extra torr och fnasig. I helgen har du därför chans att klicka hem ett mirakelkit för att få len hud även på de mest utsatta områdena!

Erbjudandet består av ett exklusivt kit som består av Mirakelsalva och Fotkräm från Burt's Bees. Dessa produkter mjukgör din torra vinterhud och gör den len och fin.
 
Fotkrämen är vårdande och naturlig. Utvald råvara är kokosolja som är mjukgörande med en söt doft av kokos som återfuktar även de mest härdade fötter. Huden på fötterna är 20 gånger tjockare än huden på övriga kroppen så det är väldigt viktigt att ha en kräm som är anpassad för just dina fötter. 
 
Tips för bästa resultat: Massera in fotkrämen och ägna stor uppmärksamhet åt hälar och torra områden.
 
Sen får du ju även den välkända mirakelsalvan! Mirakelsalvan är en otroligt användbar produkt för hela kroppen som återfuktar och behandlar händer, fötter, armbågar, hår och läppar. Botaniska oljor så som mandel- och olivolja återfuktar och mjukgör medan bivax hjälper till att försegla nödvändig fukt.
 
100% Naturligt innehåll. Använd den gärna före eller efter kroppsarbete och utomhusaktiviteter, samt på torra och utsatta områden. Psst! Fungerar även mot klyvna hårtoppar.
 
Huden förtjänar lite extra pyssel och omvårdnad innan vårsolen börjar visa sig. Eller vad säger du? Klicka hem kitet här!
 
Kram Pigga-Jannica
 
Till top