Face Balm 100ml

Hudvård / balm, erbjudande, face balm, maria åkerberg / Permalink / 0
Idag vill vi passa på att tipsa er om ett unikt erbjudande som du just nu bara hittar på Piggabutiken.se. Erbjudandet gäller Face Balm Rose 100ml och Face Balm Clearing 100ml som du just nu kan klicka hem med 200kr rabatt!
 
FACE BALM ROSE är ett stärkande balm för alla hudtyper. Underbar till ansiktsmassage. Ger ett gott skydd mot kyla och vind. Detta är en silkeslen balm med en rik sammansättning av växtoljor som verkar närande och revitaliserande. Innehåller Rosolja som enda eteriska olja.
 
Rosolja (Rose Otto) är en olja destillerad från rosenblommor. Den är regenererande och ökar den fuktighetsbevarande effekten. Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas. Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

Face Balm Rose har du dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder. Balmen smälter in i huden och ökar fukthalten. Face Balm Rose ger gott skydd mot kyla och vind och är därför lämplig under vinterhalvåret att användas som dagcreme.

Användning:
Tag en liten mängd Face Balm Rose och värm upp mellan fingertopparna innan applicering. Använd passande ögonprodukt runt ögonen. Spatel ingår inte och behöver inte användas då produkten inte innehåller något vatten.
 
FACE BALM CLEARING är ett renande balm för fet och oren hud. Underbar till ansiktsmassage. Ger även det ett gott skydd mot kyla och vind.
 
Face Balm Clearing är en silkeslen balm som har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor från Citron, Bergamott, Lavendel, och Pomerans (Petitgrain) som verkar närande, renande och balanserande. Face Balm Clearing är det en balm som lämpar sig för blandhud och fet hud.

Den balanserande effekten på huden gör att fet hud som har torr överhud med fördel använder Face Balm Clearing. Hudens eget fett får då lättare att komma ut på hudytan och kapslas inte in.

Kallpressad Citronolja är renande, antiseptisk och sammandragande.
Bergamottolja är balanserande och renande.
Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande.
Pomerans (Petitgrain) är en renande och antiseptisk olja.
Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud.
Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas.
Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

Face Balm Clearing har du dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder. Balmen smälter in i huden och ökar fukthalten. Face Balm Clearing ger gott skydd mot kyla och vind och är därför lämplig att under vinterhalvåret även användas som dagcreme.

Användning:
Tag en liten mängd Face Balm Clearing och värm upp mellan fingertopparna innan applicering
Använd passande ögonprodukt runt ögonen.
Spatel ingår inte och behöver inte användas då produkten inte innehåller något vatten.
Självkonserverande system.
 
Du hittar båda balmerna och erbjudandet här!
 
Kram Pigga-Victoria
Till top