Lucka 10 - Ekologisk hudvård för mannen

Allmänt, Herr, Hudvård / gaia / Permalink / 0
I dagens lucka kan du klicka hem hudvård till mannen i ditt liv. Idag kan du klicka hem ekologisk ansiktstvätt och ansiktskräm för 199kr!
 
Dessa produkter är verkligen idealet inom naturlig och ekologisk hudvård. En skonsam och skön ansikts- och kroppstvätt tillsammans med en lätt fuktighetskräm håller huden mjuk och smidig hela dagen. Svalkande ekologisk Spearmint lämnar huden fräsch utan att kännas fet och glansig.
 
För att tilltala de mest kräsna männen är GAIA framtagen av utvalda naturliga, organiska extrakt. Vegetabiliska oljor och rena eteriska oljor rengör, återfuktar och föryngrar samtidigt som de eteriska oljorna skapar aromaterapi som glädjer sinnena. Den uppfriskande lime- och mint doften av ansiktstvätten skapar en fräsch och föryngrad känsla hela dagen. 

Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot typiskt manliga frågor såsom irritation vid rakning, inåtväxande hårstrån, överdriven oljighet, tilltäppta porer och uttorkning. Innehåller inte tvål eller andra ingredienser som vanligtvis irriterar, vilket gör den lämplig för känslig hud.

Vegan-vänliga (innehåller inga animaliska biprodukter) kvaliteten av ekologiska rena ingredienser till ett bra pris. 

3 snabba om den perfekta julklappen till mannen du bryr dig om:
 

- Formulerade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser.  

- Fri från tvål, sulfater, artificiella doftämnen, propylenglykol och parabener

- Ett snyggare utseende för medvetna män utan påverkan av skadliga kemikalier!

Kram Pigga-Viktoria

 

Till top