Lucka 11 - 100kr rabatt på ansiktsmaskerna från Esse Probiotic Skincare

Allmänt, Hudvård / ansiktsmask, esse probiotic skincare / Permalink / 0
I dagens lucka kan du klicka hem ansiktsmasker från Esse Probiotic Skincare och ge din dagliga hudvårdsrutin en extra boost med 100kr rabatt/mask!
 
Numera vet vi att huden fungerar som ett ekosystem. Mänskliga celler och mikrober lever i symbios och bär båda del i att skapa de bästa möjliga förutsättningar för en välmående hy. Din hud kan till och med ha en större mångfald av mikrober än den som finns i din mage. Esse's två ansiktsmasker är framtagna för att användas och boosta din hy en till två gånger i veckan.
 
 
Cream Mask är full av vitaminer och Clay Mask verkar detoxifierande med hjälp av sina utvalda lersorter. Det gör att du snabbt kommer se resultat av dessa ekologiska specialbehandlingar.
 
Cream Mask är en återfuktande, näringsgivande behandling för torr och mogen hy. Innehåller stabila källor med B, E och C-vitamin. Dessa har visat sig förbättra hudens struktur, minska pigmentering och stödja cellförnyelse. Denna mask innehåller prebiotika som näring åt de godartade mikroberna och ett extrakt av probiotika som ökar antalet och mångfalden av godartade mikrober på huden.

Masken mjukgör och återfuktar på djupet, vilket har en regenerande effekt och minskar spåren av åldrande, rynkor och fina linjer. Lågmolykulär hyaluronsyra återfuktar och skyddar huden samt har en omedelbar utfyllnadseffekt. Kigelia främjar produktonen av kollagen och regelbunden användning ger en fastare hy och förbättrad elasticitet.

Användning och tips:

Använd en gång per vecka eller oftare vid behov. Applicera ett generöst lager på ren, torr hud och låt verka i minst 5 minuter. Skölj med ljummet vatten och torka av med en mjuk tvättlapp. Används för att motverka pigmenteringsfläckar – applicera ett tunt lager och låt verka över natten. Säker att använda runt ögonen. 

Den andra ansiktsmasken Clay Mask är en näringsrik och rengörande lermask som inte skapar en uttorkad känsla på huden. Kaolin- och Bentonitlera avlägsnar försiktigt orenheter.

Det är en skonsam lermask som effektivt effektivt drar ut gifter. Kaolin- och Bentonitlera avlägsnar försiktigt orenheter och giftiga tungmetaller. Olivbladsextrakt förbättrar elasticiteten och återfuktar trött hy. Rooibos bistår med kraftfulla antioxidanter.

Användning och tips:

En gång i veckan. Oftare för hud som utsätts för miljögifter. Applicera ett generöst lager på ren hud. Spraya över med ansiktsvatten eller stänk över med lite vatten och låt masken vara kvar i minst 5 minuter. Skölj av med en tvättlapp och varmt vatten.

Liksom Esse's övriga produkter är ansiktsmaskerna Vegan-ceritifierade och har garanterat framställts utan plågsamma djurförsök i enlighet med PeTA.

Kram Pigga-Victoria

 
 
Till top