Lucka 19 - CHOKLADPAKET!

Allmänt, Kropp / choklad, maria åkerberg, vivani, yogi tea / Permalink / 0
Ett oemotståndligt chokladpaket gömmer sig i dagens lucka! I detta ljuvliga paket får du 3 chokladkakor, Choklad-te, Dark Chocolate Scrub och Body Lotion White Chocolate för bara 399 kr (värde 517kr).
 
Chokladkakorna är av märket Vivani som är ett tyskt familjeföretag som tillverkar ekologisk choklad. Chokladen har hög kvalité och tillverkas med de finaste ingredienserna, bästa recepten, skicklighet och en nogrann kvalitetskoll. 
 
Alla ingredienser är ekologiskt odlade och certifierade. Ingen användning av genmanipulerade ingredienser är tillåtet och företaget tar ansvar för ekosystemet.
 
Vidare i denna chokladdröm får du ett underbart gott te med smak av ChokladExotiska kryddor från Fjärran Östern blandade med kakaoskal från Syd-Amerika ger detta te en delikat smak och unik arom. Yogi Tea Choco är en förtjusande, festlig dryck där varje kopp frambringar glädje.
 
Yogi Tea är nyttigt för människans hela system. Varje ingrediens är både en krydda och samtidig en hjälp för kroppen efter principen i Ayurvedisk medicin.
 
Förutom ätbart och drickbart får du den storsäljande Dark Chocolate Scrub som är en kroppspeeling med chokladdoft. En mycket effektiv kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud och som älskar choklad! Den doftar som nygräddad kladdkaka!
 
Kakaosmör är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Kakao stimulerar även produktionen av endorfiner (må-bra-hormoner). Kakao ger en mörk färg och innehåller antioxidanter. Innehållet av antioxidanter är tre gånger högre än i grönt te.

Avslutningsvis får du Body Lotion White Chocolate som motverkar torr hud genom en kombination av växtoljor och kakaosmör som hjälper huden med fukt och fettbalansen.

Kakaosmör utvinns från kakaobönan och är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper. Innehållet av kakaosmör, till skillnad från övriga Body Lotions i vårt sortiment som innehåller sheasmör, gör att den upplevs lite rikare. Känslan är att den innehåller mer fett och anses därför vara den fetaste kroppskrämen i Maria Åkerbergs sortiment. Perfekt nu i vintertider!
 
Kram Pigga-Emelie
 
Till top