Lucka 5 - D-vitamin!

Allmänt, Kosttillskott / d-vitamin, holistic, kosttillskott / Permalink / 0
I dagens lucka hittar du något som bör finnas i allas hem här uppe i norden under vinterhalvåret. Den viktiga D-vitaminen! Forskning visar att vi i Sverige i allt större grad inte får i oss  tillräckligt med D-vitamin via kosten. Därför erbjuder vi i dagens lucka ett oslagbart pris på D-droppar från Holistic som passar hela familjen!
 
D-vitamin är det vi vanligtvis lagrar när vi får solen på vår hud. Det gör oss pigga och stärker vårt immunförsvar. Nu när solen inte visar upp sig lika mycket som vanligt behöver vi hjälpa kroppen att försvara sig mot förkylningar och inflamationer. I dagen lucka kan du altså klicka hem sol på flaska!
 
Tidiga symptom på brist av D-vitamin kan vara trötthet, smärtor i händer, armar, fötter och ryggslut. Bristen kan även leda till förkylning, influensa, retlighet, depression, psykoser, benskörhet, led- och muskelvärk (fibromyalgi), hudsjukdomar (psoriasis), fetma (bukfetma), diabetes, hjärt-och kärlsjukdomar, blodproppar, dålig aptit, lever- och tarmsjukdomar.
 
Eftersom jag är medveten om hur lätt det är att får brist på D-vitamin ingår det altid att ta några droppar i samband med frukost. Passar till hela familjen!
 
Så klicka hem D-vitamin om du inte redan har det hemma!
 
Kram Pigga-Jannica
 
Till top