Lucka 7 - Unika produkter från Maria Åkerberg

Allmänt, Hudvård / balm, eko, ekologisk hudvård, ekologiskt, hudvård, maria åkerberg / Permalink / 0
I dagens lucka gömmer sig två helt unika produkter från Maria Åkerberg...Face Balm Rose 100ml(!) och Face Balm Clearing 100ml(!). I dag kan du altså klicka hem 100ml balm för samma pris som 50ml, 295kr (värde 590kr).
 
Face Balm är hudens tröst och skydd när den behöver extra vård och omsorg. Maria Åkerbergs balmer består av en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor. En ansiktsbalm eller facebalm som det också kallas ger huden extra näring och skydd. Den är oftast vattenfri vilket gör den extra skyddande vid påfrestande klimat som den svenska vintern. Speciellt bra vid kalla och blåsiga väderförhållanden eller när huden är i behov av extra vård, exempelvis om den är mycket torr. Används även som nattcreme men går givetvis bra att använda även dagtid om huden behöver det. 
 
Ta endast en liten mängd, likt en ärta, då balmerna är väldigt dryga och koncentrerade och låt den smälta lite mellan fingertopparna innan du försiktigt masserar in den i ansiktet och ner mot halsen. 
Finns olika sorter för olika hudtyper!
 
Balm kan även vara skönt att ha på natten , då det är lite fetare. Lägg gärna en ansiktsolja under balmen för extra effekt om du känner att du har torr hud. Detta är bra då det är under natten huden byggs upp och återhämtar sig.
 
Balm bör alltid vara det yttersta lagret av hudvård. Tänk på den som en skyddande dunjacka. Kontinuerlig användning av Balm ger en mer elastisk och motståndskraftig hud som känns mjuk. Bonus är även att torrhetslinjer inte uppstår. Används i sparsam mängd och välj Face Balm efter hudtyp.
 
Kram Pigga-Amanda
 
Till top