Boosta din proteindrink!

Allmänt, Träning / Permalink / 0
Idag tänkte jag tipsa om lite produkter som min man använder i samband med sin träning.  Eftersom hockeysäsongen är lång, och han dömer 2-3 matcher i veckan så blir det mest fokus på den träningen för hans del just nu. Många sena nätter med lite sömn blir det, så det gäller att ge kroppen den bästa återhämtningen.
Ingen av oss är speciellt förtjusta i sötningsmedel så ett smakneutralt proteinpulver passar bäst hos oss. Vill man däremot smaksätta så går det ju bra att göra med antingen vaniljpulver, kanel, kakao eller vad man gillar bäst:).
Smoothie proteinet innehåller 70% kasein och 30% vassle, vilket är bra kombination för ett lite långsammare upptag. Perfekt efter sena matcher, och lång bilkörning på det. Han blandar alltid i Bär Boost - som är en riktig vitaminbomb. Och Mighty Sport Nitro Ndure som är en sportdryck med antioxidanter, adaptogener, mineral, elektrolyter, aminosyror och kväveoxidskapande frukt och grönt.
Lite energi kan även behövas innan eller under matchen. Nötter är verkligen att rekommendera. Till kvällens match blir det russin, neutrala cashewnötter och mandlar.
En annan bra produkt, som vi idag inte har hos Piggabutien, är kokosvatten. Det är en fantastisk produkt för att återställa vätskebalansen med, och har dessutom samma halt av mineraler som kroppens celler. Är det något vi ska ta hem tycker ni?

Passar även på att tipsa om att vi har HALVA PRISET på hela Välj Glädje´s sortiment - kosttillskott för träning och hälsa!

Kramar Pigga-Jannica & Johan
Till top