Protecting Lotion Outdoor - Maria Åkerberg

Allmänt, Hudvård / ekologisk hudvård, maria åkerberg, solloltion, solskyddsfaktor / Permalink / 0
Nu när solen äntligen är här och gör sig påmind så måste också vi påminna oss själva om att solens strålar påverkar vår hud lika mycket som vår psykiska hälsa.
 
En perfekt produkt att använda när man ska vistas i utomhusmiljö denna tiden på året är Protecting Lotion Outdoor. Denna produkt är en Anti-Age kräm som skyddar både ditt ansikte och din kropp mot miljöpåfrestningar, väder och vind. Det som gör att just denna kräm kan åstadkomma detta är att den innehåller Titandioxid(en mineral) som är pigmentet som används för att ge fysikaliskt SPF i solskydd samt så innehåller den även vegetabiliska oljor som återfuktar, så som Jojobaolja, Citrongräsolja och Lavendelolja.
 
Maria Åkerberg använder fysikaliskt filter istället för kemiskt skydd, som du inte bör använda på barn eftersom det är svårnedbrytbart för små kroppar. Fysikaliskt skydd fungerar på så sätt att ju mer solskydd du tar desto mer skydd. Det är Titandioxid i produkterna som är ett fysikaliskt skydd som lägger sig på ytan, så det är helt säkert att använda även på barn. Du blir inte vit av dem, om du nu inte själv väljer att lägga ett extra tjockt lager. Vid användning av Protecting Lotion Outdoor så bränner man sig inte lika lätt men man kan ändå få en fin färg, och den passar som sagt till hela familjen!
 
Jag använder krämen som en dagkräm och den funkar perfekt att ha som en primer under make-upen, detta gör att make-upen sitter bättre och samtidigt ger dig ett naturligt SPF. När man ska vara ute mer i solen, exempelvis på stranden så är det perfekt att kombinera krämen med Sun Lotion SPF 20 eller Sun Protecting Oil SPF 15 för att ge ännu bättre skydd mot solen.
 
Nu ska jag och Milo gå ut i solen :) (jag använder alltid solglasögon när jag vistas i solen, då jag vill skydda både mina ögon och huden kring dom).
Hoppas du har en underbar dag!
 
Kram Pigga-Amanda
 
Till top