Sommarrensa din kropp

Allmänt, Kosttillskott, Kropp / chlorella, detox, pigga-victoria, piggabutiken / Permalink / 1
Har du provat någon detox? Har det blivit lite för mycket vin eller godsaker nu under midsommarhelgen? Eller är du bara sugen på att rensa och stärka upp din kropp. Då har vi något för dig!
 
Renew Life har tre stycken jättefina örtkurer man använder för att rensa kroppen. Pigga-Emelie gör mig sällskap att köra 7 Days Rapid Cleanse, det är ett hett tips att inte detoxa ensam utan att ha någon att inspireras av! 
Det är en lite kortare reningsprocess som man använder i 7 dagar. Du tar två tabletter på morgonen och två på kvällen tillsammans med ett stort glas vatten.
 
 För dig som detoxat innan och har suget på någon lite längre och starkare detox bör kika in den här länken.
 
Morgonkapslarna innehåller inte samma örter som kvällens kapslar, så det är viktigt att de tas i rätt ordning. 
 
 
Komplettera gärna din detox med ett utrensande te, hemma hos mig dricks det Pukkate Cleanse som innehåller nässelblad, pepparmyntsblad, fänkålsfrö, maskrosrot, lakritsrot och aloe verablad.
 
Under vår detox kommer det kompletteras med ännu mer chlorella från supernature. Chlorella är en encellig mikroalg som växer i sötvatten. Den är väldigt berikad på protein och stäker kroppens immunförsvar. Den är även till för dig som känner dig trött eller utmattad. Chlorella stödjer kroppens avgiftningssystem och avlägsnar tungmetaller i kroppen. Mikroalgen är dessutom utmärkt för dig som vill förbättra eller bibehålla en frisk tarmflora.
 
Stega upp din dagsdos dag för dag med en tablett, så efter en veckas förbrukning bör din sista dos ligga på 7 tabletter. 
 
Glöm nu inte att dricka mycket citronvatten! 
 
Byt gärna ut ditt morgonkaffe mot en kopp varm citronvatten.
 
Stort lycka till och kör hårt! 
Skicka gärna melj till oss och berätta hur det går för dig ---> [email protected]
 
Kramar Pigga-Victoria
 
 
 
#1 - - Anonym:

Fattar inte riktigt. Är detta allt man ska äta under 7 dagar eller ska man dricka juicer eller äta mat också?

Svar: Hej! Tack för din fråga. Jag länkar till ett äldre inlägg om Detox där du kan läsa hur du bör äta/dricka för att optimera din Detox:
http://piggabutiken.blogg.se/2015/august/detox-tips-fran-renew-life.html
piggabutiken.se

Till top