Hudvård som innehåller bakterier

Allmänt, Hudvård / esse plus, esse probiotic skincare, framtidens hudvård, probiotisk hudvård, serum / Permalink / 0

Visste du att du är mer bakterie än människa? Den senaste forskningen visar på att vi består mer av bakterier än av mänskliga celler. Piggabutiken.se är stolta återförsäljare av det första hudvårdsmärket som arbetar med levande bakterier i sina produkter, Esse Probiotic Skincare. De fokuserar på hudens mikroflora då forskning visar att hudens bakterier är viktigare för din hudhälsa än vad dina hudceller är. Därför finns nu framtidens hudvård som är packad med probiotika och hälsosamma bakterier som hjälper huden att stärkas. 

Det serum i sortimentet som synts mest i media är Probiotic Serum+. Detta är världens första serum med levande probiotika. Detta serum innehåller mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varje milliliter. De probiotiska mikroberna aktiveras när de kommer i kontakt med fukten på huden. När de blivit aktiverade tillför de huden egenskaper som korrigerar obalanser och stärker barriärfunktionen för en fastare, fylligare och mer elastisk hy. Detta serum passar alla hudtyper och tack vare dess avancerade förmåga att åstadkomma biologisk jämvikt, är det exceptionellt lämpat för hy som visar tecken på stress.  
 
Ett serum är ett måste för dig som vill ge din hud det lilla extra! Serum läggs alltid på rengjord hud under dag- eller nattkrämen. Detta är en viktig produkt i din hudvård då serum är det som kan fuktmätta huden på bästa sätt.
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top