Naturligt, rättvist och gott

Allmänt, Livs / Te, clipper / Permalink / 0
Nu har vintern kommit till Småland och den första snön har lagt sig på backen. Då finns det inget mysigare än att värma på lite te-vatten och mysa med en kopp te. Det finns flera märken på Piggabutiken.se och det jag tänkte tipsa om idag är av märket ClipperTe från Clipper är alltid rent och naturligt, och inte en enda konstgjord ingrediens används. Naturligt, rättvist och gott.
 
Allt började i ett kök i Dorset, med två fulla kistor av finaste Assam-te. Clippers grundare var mästerliga tekännare, som vill dela sin kärlek till fantastiskt gott te med alla, och samtidigt kunna garantera att varje ingrediens hade handlats etiskt och producerats naturligt. Clipper var det första tevarumärket i Storbritannien som fick bära Fairtrade-märket, och samarbetar med duktiga teodlare som strävar efter att förbättra livskvaliteten för de anställda och deras familjer.
 
Clipper Organic White Tea Raspberry är ett ekologiskt vitt te med naturlig arom av ekologiska hallon. Vitt te görs av de första knopparna som dyker upp på våren. Bladen torkas på låg temperatur och fermenteras eller upphettas inte. Det innebär att tebladen behåller många av de nyttiga ämnen som naturligt finns i tebuskens blad.
 
Har du inte testat detta te så gör det!
 
Kram Pigga-Amanda
 
Till top