Naturliga Anti-Ageing produkter från Maria Åkerberg

Allmänt / Permalink / 1
Vi får ofta frågor om när det är dags att börja använda anti-aging produkter. Därför tänker jag att det troligtvis är minst lika många av er läsare som sitter och funderar på frågor i ämnet. 
 
Det viktigaste för att bibehålla en spänstig hy är FUKT! När vi blir äldre blir huden allt tunnare och samtidigt fuktfattigare. Självklart har vi alla olika förutsättningar när det gäller huden, är du lite torrare kommer linjerna tidigare och är du fetare i huden kan linjerna komma senare.
 
Maria Åkerberg är ett ekologiskt hudvårdsmärke som innehåller helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. Idag tänker jag gå igenom vilka produkter som rekommenderas från just Maria Åkerberg i syfte av att tillföra fukt i anti-aging syfte. 
 
Huden som åldras först är den extra tunna huden runt ögonen, därför bör du tänka på denna allra först. När du känner att du vill göra något mer än bara ge huden näring med hjälp av Eye Cream så är Eye Balm en mycket bra nattprodukt för att stärka huden och motverka hudnes åldrande lite extra. 
 
Det bästa sättet att motverka rynkor är att använda någon av Maria Åkerbergs Royal Facial Oil (valfri efter hudtyp) eftersom de innehåller gurkörtsolja och nyponfröolja som är naturligt utslätande. De är toppade med olika eteriska oljor för att göra det optimala för varje hudtyp.
 
Maria Åkerbergs omedelbart uppstramande och djupt återfuktande ansiktskräm,  Face Lotion More har fått fina betyg och recensioner. Det är en storsäljare som levt upp till många kräsna hudvårdsjunkies höga krav på hur en lifting anti-age creme bör vara.
 
Till nattkräm rekommenderas Night Cream More med ett innehåll av Havtornsolja, Apelsinolja, Rosolja och Mynta som ger denna nattcreme en fuktbevarande effekt på huden samtidigt som den piggar upp och motverkar synliga ålderstecken. Night Cream More är rik på antioxidanter, fettsyror och C-vitamin som fungerar speciellt bra till att stärka upp skyddsbarriären i huden under natten.
 
Nu vidare till ansiktsmasken som hjälper huden att behålla sin spänst och reducerar snabbt de första tecknen på åldrande. Det är Maria Åkerbergs aktiva mask, Blueberry Seed Mask, som innehåller olja från blåbär som är rik på essentiella fettsyror samt E-vitamin. Blueberry Seed Mask är väldigt aktiv och lämpar sig därför bäst att använda när man vant huden vid ekologisk hudvård som verkar på djupet.
 
Då har vi gått igenom olika produkter för hudvård utifrån, så nu är det dax att tänka på insidan! Huden bildas inifrån och därför är det viktigt att tänka på vikten av essentiellla fettsyror som blir byggstenar till huden. Lingonfröoljan som finns i Lingonkapslarna är en av de mest Omega-3-rika vegetabiliska oljor som finns. Den innehåller rikligt av den kraftfulla antioxidanten gamma-tocotrienol (E-vitamin) samt betakaroten (A-vitamin), vilken bidrar till att du kan upprätthålla en god hudkvalitet.
 
Den unika kombinationen av dessa bioaktiva ämen ger synergieffekter som är viktiga för en hälsosam hud. Dessa kraftfulla naturliga ämnen har i studier visats ge anti-age effekter så som mindre rynkor, förbättrad elasticitet och slätare hud.
 
Avslutningsvis måste du tänka på att din  livsstil påverkar huden, om man röker, äter dåligt, stressar, utsätter huden för mycket sol etc. Tänk på att ta hand om hela dig inifrån och ut.
 
Kram Pigga-Emelie
 
#1 - - Maria:

Jag har prövat/använder många av dessa, och det som gjort störst skillnad är utan tvekan oljan. Just nu använder jag både more och clearingoljan (hyn håller på att balansera sig.... en för ansiktet, en för hals och dekolletage). Hyn blir lite rosig när oljan masserats in, men när jag vaknar på morgonen har jag babymjuk hy med jämn hudton. Huden på hals och dekolletage har föryngrats rejält efter 3 månader med dessa produkter. Jag är 43, och har alltid haft synbart bra hy, men nu börjar den förändras inifrån.

Masken är min favoritmask från MÅ, och det känns och syns att den ger massor med fukt. Kan varmt rekommenderas!

Svar: Kul att höra dina positiva erfarenheter! Kram Pigga-Emelie
piggabutiken.se

Till top