Pigga-erbjudande!

Allmänt, Hudvård / anti age, nonique / Permalink / 0
Just nu kan du klicka hem ett exklusivt anti-ageing paket! Detta paket består av produkter ur Noniques anti-age serie med underbar doft av hallon, granatäpple och acaibär. I paketet ingår produkter till din ansiktsrutin som är extremt vårdande och tillför huden mycket fukt och gör så dess naturliga cellförnyelse får extra mycket stimulans. I detta unika kit får du Dagkräm, nattkräm och ansiktsvatten till unikt pris, bara på Piggabutiken.se.
 
Såhär använder du produkterna!
 
Ansiktsvattnet använder du både morgon och kväll innan du applicerar respektive ansiktskräm. Denna uppfriskande och oljefria toner, tar bort de sista resterna av makeup efter rengöring, återställer dess ph-värde samt bibehåller hudens naturliga fuktbalans. Den förbereder huden för ansiktskräm och gör så att denna lättare tar åt sig näringsämnena samt ökar hudens absorbtionsförmåga. Med en unik formula av ekologisk nonifrukt, ekologisk aloe vera, ekologisk granatäpple och ekologisk acai. Används på en fuktad pad, efter rengöring av ansikte och hals.
 
Efter ansiktsvattnet ska du applicera en ansiktskräm. På morgonen använder du dagkrämen som har en sammansättning av ekologisk nonifrukt, ekologisk aloe vera, ekologisk granatäpple olja, ekologisk arganolja och hyaluronsyra som utgör basen i denna fylliga dagkräm, och gör den till en naturlig anti-ageing cocktail för hud. Den skyddar på ett effektivt och sofistikerat sätt ansiktet varje dag mot skadlig miljöpåverkan. Hyaluronsyran triggar huden och verkar effektivt mot fina linjer, pigmentfläckar och rynkor. Glutenfri, veganvänlig med en fräsch doft av acaibär, hallon och granatäpple. Formulan med Noni frukt, aloe vera, pomegranate, arganolja och hyaluronsyra absorberas snabbt, stärker huden och skyddar den mot skadlig påverkan.  Även idealisk som en bas för makeup.
 
Nattkrämen applicerar du helt logiskt varje kväll efter ansiktsvatten på rengjort ansikte, hals och dekolltage. Detta är en extremt vårdande nattkräm som tillför huden mycket fukt och gör så dess naturliga cellförnyelse får extra mycket stimulans. Gör huden mjuk och smidig och låter huden återhämta sig ordentligt medan du sover. Tränger in utan att kännas kladdig. Även perfekt för dig med torr och stressad hud. Underbar doft av hallon, granatäpple och acaibär.
 
Allt detta får du alltså när du klickar hem anti-ageing paketet av märket Nonique. Dessa naturliga produkter är enbart skapade av ekologiska ingredienser och med kärlek, respekt och omtanke för miljön samt alla de människor som på något sätt är delaktiga i produktionskedjan.
 
Passa på att fynda detta exklusiva paket antingen till dig själv eller til någon du tycker om. Du hittar kitet här!
 
Kram Pigga-Emelie
 
Till top