Prova framtidens hudvård

Allmänt, Hudvård / Ansiktsvatten, ekologisk hudvård, esse probiotic skincare, esse sensitive, probiotisk hudvård / Permalink / 0

Efter åratals med forskning vet vi att hela vår kropp fungerar som ett ekosystem. För att din kropp ska må bra och vara i balans vet du att du behöver en god bakterieflora, alltså en blandning av bakterier. Därför är det konstigt att det är först nu vi börjar förstå att detta även gäller huden. Fram till idag har hudvårdsindustrin fokuserat mest på hudceller och olika syror som används i hudvårdsprodukter. Hudvården fram till idag har till och med försökt att ta bort ALLA bakterier som finns på huden, speciellt när det gäller produkter speciellt anpassade till blandhy. Idag vet vi bättre än så och börjar förståviktiga bakterierna faktiskt är för hudens hälsa.

Enligt Esse Probiotic Skincare står vi nu inför ett av de största skiftena inom hudvård genom tiderna. Skiftet där hudvårdsprodukter i större utsträckning kommer att fokusera på hudbakterier mer än hudcellerna.De menar att inom några år så kommer fokus inte längre ligga på vilka syror som används i produkter, utan främst på vilka levande bakteriearter/bakteriestammar som hudvårdsprodukter innehåller.

Vi på Piggabutiken.se är stolta över att få vara en av de noga utvalda återförsäljarna av världens första hudvårdsserie som lyckats ta fram levande bakterier i hudvård. Oavsett om du vill ha hudvård som hjälper känslig/problemhy eller hudvård som minimerar åldertecken är det möjligt att skapa hudvårdsprodukter som ger dessa resultat. Allt med hjälp av bakterier. 

Genom att dessutom skapa produkter som är ekologiskt certifierade, veganmärka, rättvisemärkta och ej-djurtestade så slår Esse även hål på myterna att ren och ekologisk hudvård inte kan ge en hög effekt på huden. Så oavsett om du använder konventionell hudvård eller ekologisk hudvård idag, testa gärna framtidens hudvård! 
 
Esse har äntligen kommit med sina nya prova på kit, där du har möjlighet att testa flera produkter innan du köper dom stora. Här har du allt du behöver för flera veckors användning. Du väljer bland fyra kit beroende på vilken hudtyp du har.
Paketen finns som följande:
 

1 Cream Cleanser (10 ml)
1 Gel Cleanser (10 ml)
1 Rich moisturiser (5 ml)
1 Ultra moisturiser (5 ml)
1 Microderm Exfoliator (10 ml)
1 Cream mask (10 ml)

Pris: 259 kr
 

1 Cream Cleanser (10 ml)
1 Gel Cleanser (10 ml)
1 Deep moisturiser (5 ml)
1 Rich moisturiser (5 ml)
1 Cocoa Exfoliator (10 ml)
1 Clay mask (10 ml)

Pris: 259 kr

1 Refining Cleanser (10 ml)
1 Gel Cleanser (10 ml)
1 Light Moisturiser (5 ml)
1 Deep Moisturiser (5 ml)
1 Cocoa Exfoliator (10 ml)
1 Clay mask (10 ml)

Pris: 259 kr
 

1 Hydro Moisturiser (5 ml)
1 Nourish Moisturiser (5 ml)
1 Sensitive Cleanser (10 ml)

Pris: 199 kr
 
Dessa kit har redan blivit en stor succé och många gillar idén att kunna testa innan ett större inköp. Förutom att Esse Probiotic Skincare ligger i framkant av forskningen inom hudvård, gillar vi detta märke på grund av deras grundläggande värderingar – de är ekologiskt certifierade, stödjer rättvis handel, veganskt och emot djurförsök. Esse är också koldioxidneutrala. PhytoTrade Africa övervakar och ser till att de vildväxande ingredienserna skördas på ett hållbart sätt och att de små samhällen som samlar upp dem får rättvist betalt. Därför kan du vara stolt över din hudvård om du klickar hem Esse idag!
 
 Klicka hem ett kit idag och berätta för oss vad du tycker!
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top