BALM BONANZA

Allmänt / Permalink / 0
Vi startar året med ett fantastiskt erbjudande på vinterns must-have för ansiktet - balm! Face Balm är ett perfekt komplement till hudvårdsrutinen under de kyliga vintermånaderna. Maria Åkerbergs ansiktsbalmer fungerar likt en sköld och kapslar in fukten i huden samtidigt som det skyddar mot både kyla och vind. Under hela Januari och Februari kan du klicka hem valfri Face Balm 50ml och Shea Balm 100ml och få en burk med 10ml av samma sort på köpet.
 
När du klickar hem din Face Balm finns det 5 olika varianter med olika egenskaper att välja bland. Du väljer efter din hudtyp, fortsätt läs så går vi igenom dem!
 
Face Balm Rose är en stärkande och skyddande ansiktsbalm som passar för alla hudtyper. Face Balm Rose är en silkeslen balm med en rik sammansättning av växtoljor som verkar närande och revitaliserande. Innehåller Rosolja som enda eteriska olja och passar alla hudtyper.
 
Rosolja (Rose Otto) är en olja destillerad från rosenblommor. Den är regenererande och ökar den fuktighetsbevarande effekten. Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas. Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.
 
Detta är en renande, närande och balanserande ansiktsbalm som passar bäst för bland-, fet- och oren hy. Face Balm Clearing är en silkeslen balm som har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor från Citron, Bergamott, Lavendel, och Pomerans (Petitgrain) som verkar närande, renande och balanserande.

Den balanserande effekten på huden gör att fet hud som har torr överhud med fördel använder Face Balm Clearing. Hudens eget fett får då lättare att komma ut på hudytan och kapslas inte in. Kallpressad Citronolja är renande, antiseptisk och sammandragande. Bergamottolja är balanserande och renande. Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande. Pomerans (Petitgrain) är en renande och antiseptisk olja. Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas. Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

Face Balm Moist
Här är en fuktgivande, lugnande och stärkande ansiktsbalm som passar för alla hudtyper. Med en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som samverkar ger det en balm som är närande, revitaliserande samt ger mycket fukt.

Nerolioljan stimulerar även cellförnyelse och förebygger brustna blodkärl. Oljor från Nyponfrö, Gurkört, Jojoba, samt Squalene från olivolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Hudens elasticitet och lyster förbättras markant. Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas. Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

Face Balm Supplement är en skyddande, aktiverande och revitaliserande ansiktsbalm som passar för mogen- och/eller torr hy. 
 

Denna balm har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor från Olibanum, Neroli och Citrongräs vilka verkar närande, aktiverande och revitaliserande. Piggar upp en trött och grå hud. Olibanumoljan kommer från kådan på olibanumträdet, oljan är stärkande, cellstimulerande och används här för att förebygga rynkor. Neroliolja från pomeransblommor stimulerar cellförnyelsen och förebygger brustna blodkärl. Citrongräsolja stimulerar hudens fuktproduktion och är fuktbindande. Oljan är lymfrenande och stärker bindväven. Nyponfröolja, kallpressad Jojobaolja och Gurkörtsolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

Face Balm Gentle
Detta är en skyddande och lugnande ansiktsbalm som passar för alla hudtyper, även känsliga. 

Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och c-vitamin och har välgörande egenskaper vid besvär med slemhinnor och skador på huden. Kliniska studier har visat att Havtornsolja påskyndar och främjar läkning av huden vid bland annat brännskador och Atopiskt eksem. Oljan hjälper även cellerna att repareras och är bra mot torra slemhinnor i underlivet.

Neroliolja kommer från blommorna på pomeransträdet. Den lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelse samt förebygger brustna blodkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas. Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i Nyponfröoljan. Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud. Olibanumoljan kommer från kådan på Olibanumträdet, oljan är stärkande, cellstimulerande och används här för att förebygga rynkor. Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande.

Shea Balm 
Här får du en mjukgörande kroppsbalm som gör din hud smidig och mjuk. Gör huden mjuk och smidig. Motverkar hudbristningar och skyddar mot kyla.

Shea Balm är en gyllengul salva som motverkar torr och ömtålig hud. Balmen är kornig och har en annorlunda konsistens. Balmens korn smälter snabbt av kroppsvärmen och gör torr hud mjuk och smidig.

Huvudingrediensen i Shea Balm är Sheasmör, som utvinns ur sheanötter. Ringblomma är en medicinalväxt med gamla anor. Ringblomsextraktet har traditionellt andvänts för vård av ömtålig hud och sår. Färgen och doften på Shea Balm kan variera allt efter ringblommornas skiftningar.

Har du ingen balm hemma så är detta ett perfekt tillfälle att klicka hem! Då har du en burk att ha hemma i badrumsskåpet, och en att ha i necessären eller träningsväskan. 

Kram Pigga-Emelie

 
Till top