Renande Detox

Allmänt / Permalink / 0
Hos oss på Piggabutiken.se kan du hitta flera utrensningskurer av märket Renew Life. Detta märke är Nordamerikas marknadsledande varumärke inom mag- och tarmhälsa- med miljontals nöjda kunder över hela världen. Denna helgen kör vi en super-kampanj på dessa reningskurer med 20% rabatt!
 
Vi exponeras dagligen för tusentals gifter från maten vi äter, vatten vi dricker och luften vi andas. Vår vardag består av möten med en omgivning fylld av tungmetaller, miljögifter, konserveringsmedel, e-nummer, bekämpningsmedel, skadade fetter, läkemedel mm. Många miljögifter lagras i vår kropp, t ex i skelett, bindväven och i olika organ. Mest och lättast lagras gifter i fettvävnaden. Dessa upplagrade gifter kan motverka och skada din hälsa. Här spelar levern en viktig roll så att den kan hjälpa kroppen att göra sig av med alla avfallsämnen. Genom att stödja kroppens avgiftningssystem möjliggör du ett effektivare skydd mot gifternas skadliga inverkan. 
Självklart finns det individuella behov av detox beroende på levnadssätt, matvanor, stressnivåer, etc. Men vi ser ett stort behov av att hjälpa och avlasta kroppens reningsprocesser. Man kan se det som förebyggande hälsovård där resultatet även ger mer energi!
 
Renew Life är Nordamerikas marknadsledande varumärke inom mag- och tarmhälsa med tillverkning som sker under hårda kontroller och regler. Givetvis är de certifierade av GMP - Good Manufacturing Practice. Likaså följer man Health Canadas restriktioner som är landets största kontrollorgan livsmedelstillverkning. Filosofin handlar om att erbjuda enbart potenta och funktionella ingredienser utan vare sig tillsatser eller syntetiska medel. Alla kapslar är vegetabiliska och många av örterna i produkterna är plockade från ekologiska odlingar.
 
Alla detoxar av detta märke innehåller en burk med kapslar som du tar på morgonen, och en burk med kapslar som du tar på kvällen. Morgonkapslarna (Morning) tas på fastande mage tillsammans med ett stort glas vatten. Kvällskapslarna (Night) tas med ett stort glas vatten innan du går och lägger dig. Drick mycket vätska medan kuren pågår.
 
Det finns fyra olika detoxar att välja bland och dessa är 7 Day Rapid CleanseFirst CleansePure Cleanse och Liver Cleanse. Klicka på länkarna för att läsa mer och välj den som passar dig!
 
Har du aldrig detoxat förut så passa på nu när det är extra bra pris!
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top