Testa Esse Probiotic Skincare!

Allmänt, Hudvård / ekologisk hudvård, esse probiotic skincare, framtidens hudvård, probiotisk hudvård / Permalink / 0
Vill du testa ekologisk hudvård som verkligen ger resultat? Enligt Esse Probiotic Skincare står vi nu inför ett av de största skiftena inom hudvård genom tiderna. Skiftet där hudvårdsprodukter i större utsträckning kommer att fokusera på hudbakterier mer än hudcellerna. De menar att inom några år så kommer fokus inte längre ligga på vilka syror som används i produkter, utan främst på vilka levande bakteriearter/bakteriestammar som hudvårdsprodukter innehåller.
 
Vi på Piggabutiken.se är stolta över att få vara en av de noga utvalda återförsäljarna av världens första hudvårdsserie som lyckats ta fram levande bakterier i hudvård. Oavsett om du vill ha hudvård som hjälper känslig/problemhy eller hudvård som minimerar åldertecken är det möjligt att skapa hudvårdsprodukter som ger dessa resultat. Allt med hjälp av bakterier. Din kropp består av 46% celler och 54% mikrober (bakterier). Ändå innehåller en stor del av alla hudvårdsprodukter på marknaden ingredienser som skadar dessa bakterier. Esse Probiotic Skincare är det enda hudvårdsmärket i världen som verkligen lyckats gå hela vägen och tillsätta levande bakterier i hudvård.
 
Genom att dessutom skapa produkter som är ekologiskt certifierade, veganmärka, rättvisemärkta och ej-djurtestade så slår Esse även hål på myterna att ren och ekologisk hudvård inte kan ge en hög effekt på huden. Så oavsett om du använder konventionell hudvård eller ekologisk hudvård idag, testa gärna framtidens hudvård! 
 
Esse har äntligen kommit med sina nya prova på kit, där du har möjlighet att testa flera produkter innan du köper dom stora. Här har du allt du behöver för flera veckors användning. Du väljer bland fyra kit beroende på vilken hudtyp du har. Välj det som passar just dig!
 
Paketen finns som följande:
 

1 Cream Cleanser (10 ml)
1 Gel Cleanser (10 ml)
1 Rich moisturiser (5 ml)
1 Ultra moisturiser (5 ml)
1 Microderm Exfoliator (10 ml)
1 Cream mask (10 ml)
 

1 Cream Cleanser (10 ml)
1 Gel Cleanser (10 ml)
1 Deep moisturiser (5 ml)
1 Rich moisturiser (5 ml)
1 Cocoa Exfoliator (10 ml)
1 Clay mask (10 ml)

1 Refining Cleanser (10 ml)
1 Gel Cleanser (10 ml)
1 Light Moisturiser (5 ml)
1 Deep Moisturiser (5 ml)
1 Cocoa Exfoliator (10 ml)
1 Clay mask (10 ml)

1 Hydro Moisturiser (5 ml)
1 Nourish Moisturiser (5 ml)
1 Sensitive Cleanser (10 ml)

Dessa kit har redan blivit en stor succé och många gillar idén att kunna testa innan ett större inköp. Och vi kan inget annat än att hålla med!
 
 Klicka hem framtidens hudvård redan idag!
 
Kram Pigga-Viktoria
 
Till top