Weledas parfymer

Allmänt / Permalink / 1
Parfymerna ”Jardin de Vie” från Weleda är inspirerad av rosens vackra skönhet, harmoni och romantik. En blandning av äkta eteriska oljor från blommig och mild Ros och Geranium tillsammans med den djupare Ylang Ylang blomman. Poesi i en flaska.
 
Välj mellan tre fantastiska dofter! Jardin de vie Grenade -innehåller eteriska oljor från apelsin, apelsinblomma (neroli) och vanilj. Jardin de vie Agrume -innehåller eterisk olja från grapefrukt, mandarin och sandelträ. Jardin de vie Rose – innehåller eterisk olja från rosor och även ylang ylang.
 
Jardin de vie Grenade är en sensuell doft inspirerad av doften från vackra fjärran trädgårdar med eteriska naturliga oljor. En sensuell, feminin och sofistikerad doft från Apelsinblomma, indisk Davana blomma och mjuk Vanilj.
 
Jardin de vie Rose  är inspirerad av rosens vackra skönhet, harmoni och romantik. En blandning av naturliga eteriska oljor från blommig och mild Ros och Geranium tillsammans med den djupare Ylang ylang blomman. 

Huvudnoter
Ros, Geranium, Ylang Ylang

Jardin de vie Agrume med en fräsch doft av sommar. 

Inspirerad av doften från sommar och energigivande solsken. Denna doft har en fräsch ton av eteriska oljor från Grapefrukt och Mandarin i fin balans med varmare toner från Sandelträ.

Huvudnoter
Grapefrukt, Mandarin och Sandelträ.

Min favorit just nu är den parfym som har doft av Ros <3 

Vilken blir din favorit?
 
Kram Pigga-Emelie
 
#1 - - meh.blo.gg:

Weleda är ett bra märke :-)

Till top