Ny Pigga-medlem:). Och tips på produkter efter förlossningen!

Allmänt, Baby/Barn / Permalink / 0
Den 9/1 kom vår nya Pigga-medlem till världen:). En stor pojk vid namn Zacke. Efter knappt två veckor på Förlossningen/BB/Neo fick vi åka hem.
Jag tänkte tipsa om några produkter som jag använt mig av hittills efter förlossningen:
- Jojobaoljan, som jag tipsade om i ett tidigare inlägg, kom väl till användning. Zacke ville suga mycket redan från början. Och innan mjölken började rinna så blev bröstvårtorna ordentligt såriga (aj). Men jag smorde flera gånger, dag som natt, och efter några dygn va såren borta.
- Förlossningsbindorna va super och jag har gjort av med fyra förpackningar.
- Nu använder jag en binda med vingar sedan några dagar tillbaka. Sen blir det trosskydd tills jag slutar blöda helt.
- Amningskuporna tänkte jag bara använda när vi låg inne, då jag har i Eko-bomull här hemma. Men jag har fortsatt använda Natracare's under natten och de i bomull under dagarna.
- Dessa goda amningste från Weleda och Salus tror jag verkligen på. Jag ammade Nicko i fjorton månader och drack dessa varje dag.
- Royal Body Oil från MÅ rekommenderas just efter graviditet. Så magen smörjer jag nu dagligen med denna. Under graviditeten använde jag, som jag tidigare skrivit, Lovely Mother Oil, som jag verkligen gillar. Ingen ny bristning denna gång trots en viktuppgång på nästan 30kg. Det beror säkert på fler faktorer, men oljan hjälper iaf till till viss del.
- Jag anser att Holistics D-vitamin är både renare och bättre än dem man får från BVC. Så i vår familj använder alla dessa D-droppar.

Jag fick höra redan på Neo att Zacke va ett "sjal-barn". Tur för mig att jag köpt en Eko-Trikåsjal...för han älskar den:).
Ni vet lyckan när man kommer i sina vanliga kläder och kan skicka en lycklig bild från Neo till sina kollegor;).
Nej...jag saknar Inte magen!
Kramar Pigga-Jannica
Till top